Митрополит Ігор звершив благословення нового офісу Благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ»

-
Post font size
+

1 вересня 2022 року Високопреосященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, звершив благословення нового офісу Благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ».

Після Чину освячення і благословення приміщень через окроплення освяченою водою Архиєрей звернувся до директора БФ «Карітас-Львів УГКЦ» о. Андрія Сенейка та всіх працівників, наголосивши: для будь-якої праці в першу чергу важливі не зовнішні умови, а взаєморозуміння: «Дуже залежить завжди від тих, хто працює, щоби між працівниками, які тут будуть, завжди панувала згода, любов, розуміння – це буде найголовніше. Коли так будете працювати, то немає значення, яке буде приміщення, а буде мати завжди значення, яку роботу будете виконувати і як її будете виконувати. Коли будуте разом – і спільнотою – тоді буде все гаразд. Хай Бог благословить!»

Також Митрополит нагадав, що надзвичайно важливим є поєднання праці й молитви, щоб служити людям: «Завжди також пам’ятаймо, що не тільки те, що ми молимося, нас освячує, освітлює і до Бога провадить, але також наша праця. Наша праця, яку ми виконуємо. Тому завжди про це треба пам’ятати і дуже сумлінно ставитися до виконання своїх обов’язків. Праця освячує людину. Про це завжди пам’ятаймо… Хай Господь благословить вас всіх, щоб ви в єдності, мудрості і здоров’ї виконували працю, волю Божу на многая і благая літа!»

Пізніше о. Андрій Сенейко поділився досвідом праці Благодійного фонду в часі війни, розказав про комунікацію, виклики для команди і подякував за підтримку, зокрема й присутній на зустрічі п. Тетяні Ставничій, президенту Всеукраїнського «Карітасу».

Тетяна Ставнича також подякувала львівському офісу «Карітасу»: «Я хочув вам подякувати, кожному з вас, тому що ці всі великі плани, які ми маємо, якусь таку візію – вона би не була можлива без вас. Ви є ті, які її втілюєте, які надихаєте нас, допомагаєте нам далі йти».

Під час благословення нового офісу було представлено виставку картин на тематику війни, які малюють друзі «Карітасу» в рамках арт-терапевтичних занять.

Джерело: ЖИВЕ телебачення

Останні новини

У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...
У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...
У п’ятницю, 26 квітня 2024 року, єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир у співслужінні духовенства різних християнських конфесій звершив...
24 квітня 2024 року єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир разом з капеланами освятив центр психо-соціальної реабілітації при спеціалізованому...