Освячення каплиці в Домі Милосердя святого Миколая

-
Post font size
+

29 грудня 2019 року, Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, звершив освячення каплиці в Домі Милосердя святого Миколая (м. Львів, вул. Короленка, 7).

Разом із капеланами Митрополит звершив Чин освячення води та благословив приміщення каплиці, опісля освятив престіл і очолив Архиєрейську Божественну Літургію. У слові проповіді владика згадав тих, з чиєї доброї волі постав Дім Милосердя, закликаючи не забувати про постійну молитву і подяку Господеві за його щедрі дари: «Ця каплиця – найважливіше приміщення у цьому домі, бо тут перебуватиме Ісус Христос під скромними видами хліба й вина. Тут священник в імені Господньому прощатиме людям гріхи, тобто Господь очищуватиме душі, чинитиме їх святими».

Після Літургії Архиєрей наділив правом носіння жовтого хреста та набедреника о. Романа Прокопця, голову місії «Центр Опіки Сиріт» ЛА УГКЦ.

Світлини

Останні новини

Новий переклад Божественної Літургії — це не про комфорт, це про істинність та правильність, це про повагу до...
"ГОСПОДЬ БЛИЗЬКО. У цей непростий час, який переживаємо, Він ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед...
У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....