Отець Віталій Караман: «Цей табір буде важливим кроком і особистим внеском задля нашої Перемоги. Долучайтесь — разом переможемо!»

«У сучасних війнах інформація — це зброя», – полковник Андрій Островський, начальник Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ.

Перш ніж увірватися 2014 року в мирну Україну танками і армією росія послідовно та систематично здійснювала інтервенцію в українське телебачення, кіно, політику, історію, книги, музику і ін. Тому, ця війна почалася ще задовго до свого початку… в умах і серцях українців.

Захоплення території ніколи не є першим кроком. Без окупації свідомості людей захопити їхню територію буде неможливо, адже у тобі не побачать «визволителя» і не зустрінуть з хлібом-сіллю, але впізнають окупанта і чинитимуть опір. Бо так поводяться вільні люди на своїй землі. Україна незалежна держава, а українці вільний народ.

Степан Бандера казав: «Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраниий». Цю істину добре засвоїли українці, які боролись із злочинною окупаційною російською ідеологією у минулому столітті і передали цю мудрість нам.

Боротьба триває. Сьогодні сотні тисяч українців чинять опір російській злочинній військовій агресії із зброєю в руках. Однак, якщо ми із таким самим завзяттям та рішучістю не захищатимемо нашу свідомість від поневолення російською злочинною брехливою ідеологією, то перемога над ворогом не принесе довгоочікуваного миру і свободи. Позаяк деокупація території без звільнення свідомості від ворожої пропаганди не матиме сенсу. Тому архиважливо паралельно із звільненням української території звільняти від російської окупації наші серця, уми та душі.

І тоді здійсняться пророчі слова великого українця Тараса Шевченка:

«І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люде на землі».

Цей табір буде важливим кроком і особистим внеском задля нашої Перемоги… долучайтесь – разом переможемо!

Загальна інформація

Студентський табір «ДЕОКУПАЦІЯ СВІДОМОСТІ»

📌Час і місце: 17-22 серпня 2023, смт Славсько.

📌Вік учасників: 18-30 років.

📌Вартість: 4500 грн (добирання самостійне).

📌Реєстрація і передоплата обов’язкові!

👉Щодо передоплати і деталей звертайтеся до брата Романа Медведя, 0683766037.

📌РЕЄСТРАЦІЯ за qr-кодом на афіші або за посиланням: http://surl.li/itgsl

📌Для комунікації будьте зареєстровані в телеграмі, де ми згодом повідомимо всі деталі і необхідні речі.

Духівник табору – студентський капелан отець Віталій Караман.

Інші співорганізатори: отець-диякон Віталій Лозинський і брат Роман Дмитрів і брат Роман Медвідь.

За підтримки Благодійного фонду HOPE.UA ми маємо змогу залучити до цього табору студентів ВПО, тож радо чекаємо на кожного.

Деталі програми

✓ Під час табору ми працюватимемо над темами, які стосуються громадянської самосвідомості та цінностей кожного українця, а також пізнаватимемо нашу країну глибше.

✓ Щодня матимемо спільну молитву за перемогу та справедливий мир в Україні, а також медитації – ігнатіанський спосіб молитви на основі Святого Письма, який акцентує увагу на спогляданні біблійних подій, образів та діалогу з Христом.

✓ На вас чекають різноманітні веселі ігри та вечори біля справжньої карпатської ватри, які точно згуртують та подарують нових друзів.

✓ Проведемо час разом в горах, виконуючи різноманітні завдання та працюючи у командах. І як же без підйому на вершину? Гори чекають!

✓ Разом ми зробимо перший крок у напрямку «Нової України» і нашої перемоги у війні. Адже захоплення території – це вже наступні кроки після багаторічної систематичної окупації свідомості людей. Тому будемо говорити про фундамент українців, наші болі, цінності, щоб майбутнє країни було співзвучним з майбутнім нашої молоді.

Архиважливо паралельно із звільненням української території звільняти від російської окупації наші серця, уми та душі.

Реєструйтеся на наш табір – буде багато любові, єдності, відпочинку і пізнання!

Останні новини

Декрет Архиєпископа і Митрополита Ігоря о. Михайлу Киричу(редемптористу) вручив єпископ-помічник Львівської Архиєпархії владика Володимир, у вівторок, 30 квітня...
У суботу, 27 квітня 2024 року, завершились квітневі передподружні навчання при Референтурі Родини Львівської Архиєпархії. 21 пара наречених...
Минув другий день Страсного тижня, який веде нас до найбільшого християнського свята ― Воскресіння Господнього. Доктор богослов’я, отець...
У неділю, 28 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, за участі єпископа-помічника Львівської...
Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...