У Новояворівську владика Володимир освятив першу клініку благодійного проєкту «Dental Front» для військових

-
Post font size
+

12 червня 2023 року у приміщенні Новояворівської районної лікарні ім. Юрія Липи відбулося відкриття першої клініки благодійного проєкту для військових – «Dental Front». Приміщення освятив єпископ-помічник Львівської Архиєпархії владика Володимир. Участь у відкритті взяли представники державної влади різних рівнів.

У своєму душпастирському слові архиєрей подякував жертводавцям за благодійність, а медикам за їхнє служіння для наших захисників.

«Добро в світі не має кінця. Ми знаємо, що Бог не має рук. Він може все, але не має рук. Тому наші людські руки є також Його руками. Тут його руками будуть руки стоматологів, які будуть дотикати людського болю. Також в різний спосіб витирати сльози над тим, хто сумує чи плаче. Хто прийде в якійсь певній безнадії», – зазначив владика Володимир.

Єпископ-помічник Львівської архиєпархії висловив вдячність добрим людям, які цю справу зробил, щоб вона служила людям.

«Праця, робота, професія – це все є служінням. Навіть, якщо почуття обов’язку домінує над радістю. Усвідомлення, що я йду на служіння завжди подарує радість. Служіння є невдячним і цим можна собі пояснити. Але ми знаємо для чого це робимо. Кожна добра справа завжди вертається сторицею навіть ще і в цьому житті», – сказав владика Володимир.
Клініка займає приміщення площею 52 кв.м., на території Новояворівської поліклініки. У стоматологічній клініці для військових є 2 установки, високоякісний процес стерилізації інструментів, необхідне оптичне та рентген обладнання.

«Адже коли ми згуртовані – нам все вдається», – розповіла Маріанна Білик, голова та автор проєкту, президентка Асоціації імплантологів України.

«Dental Front» – благодійний проєкт асоціації імплантологів України, в якому небайдужі стоматологічні компанії та спеціалісти цієї сфери надаватимуть дофронтову стоматологічну допомогу мобілізованим захисникам.

Перша клініка проєкту вже працює в Новояворівську, в максимальній доступності до тренувального полігону.

Останні новини

Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...
Квітна неділя Флп 4,4-9; Ів 12,1-18. Собор святого Юрія, Львів 28.04.2024. Святий апостол Павло звертався до филип’ян, щоб...
У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...
У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...