Запрошуємо на Всенічні пасхальні чування

-
Post font size
+

Церква вчергове увійшла у світлі дні пасхальної радості, коли «святкує увесь світ видимий і невидимий, бо Христос устав – Радість вічна»! Кожен християнин особливо переживає це незрівнянне ні з чим торжество віри, правди і життя, «смерті святкуючи умертвлення, аду зруйнування, життя іншого начало».

Чування – це завжди чудова нагода відкривати для себе джерело Божої любові і засмакувати від дарів пасхальної трапези. Ми запрошуємо Вас увійти з нами у це таїнство Божої любові у Воскреслому Христі.
Цього разу наша молитва матиме окремі літургійні елементи з традиційного пасхального чування, через які церква виражає важливі послання віри для кожного християнина.

Наша молитва побудована у формі роздумів над Божим Словом, літургійному славослов‘ї, доторку тиші і радості ділення спільною агапою!

Прийдіть і запросіть друзів, щоб молитися за наших воїнів, бути разом, будувати і скріплювати підвалини нашого духовного життя!

Молитовна присутність кожного з Вас завжди радісна і надихаюча!

Пасхальні чування відбудуться:

у п’ятницю, 21 квітня, о 21:00 у храмі Софії, Премудрості Божої Українського католицького університету (вул. Козельницька, 2а).

У програмі чувань:

– Велика Вечірня з литією;
– надихаючий спільний спів;
– спільна святкова агапа;
– Пасхальна Утреня;
– біблійні роздуми з роздумами про Воскресіння Христове.

Запрошуємо Вас єднатися разом у спільній молитві чувань!

Останні новини

Декрет Архиєпископа і Митрополита Ігоря о. Михайлу Киричу(редемптористу) вручив єпископ-помічник Львівської Архиєпархії владика Володимир, у вівторок, 30 квітня...
У суботу, 27 квітня 2024 року, завершились квітневі передподружні навчання при Референтурі Родини Львівської Архиєпархії. 21 пара наречених...
Минув другий день Страсного тижня, який веде нас до найбільшого християнського свята ― Воскресіння Господнього. Доктор богослов’я, отець...
У неділю, 28 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, за участі єпископа-помічника Львівської...
Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...