«Клякнувши, у молитві запевнила отця Андрея, що приведу дитятко до нього, як тільки почне ходити…»

-
Post font size
+

Продовжуємо рубрику «Просіть, і буде вам дано… (Мт. 7:7)» проєкту «Дорогою до святості», в якій ділимося свідченнями і проханнями людей, які приходячи на молитву до крипти Собору Святого Юра, де поховані останки Митрополита Андрея Шептицького та інших праведників Української Греко-Католицької Церкви.

Вірні помоляться за заступництво, а також вписують у спеціальний зошит свої прохання або свідчення допомоги завдяки Праведному Андреєві. Також щоденно о 14:00 в крипті відбувається молебень за здоров’я онкохворих.

Ділимося ще одним проханням із крипти:

«Хочу засвідчити силу молитовного прохання до Митрополита Андрея Шептицького і всіх святих, чиї мощі є в храмі Святого Юра.

У нас народився передчасно внучок і це була велика тривога для всієї родини. Дитятко малесеньке і під лікарською опікою перебувало понад два місяці. У день народження Богданчика (ми його охристили на другий день у лікарні) я одразу попрямувала до крипти, де упокоєний Митрополит Андрей, з проханням врятувати дитятко. Клякнувши, у молитві запевнила отця Андрея, що приведу дитятко до нього, як тільки почне ходити. Уся наша родина уклінно молилася. Зверталися за поміччю до святого Юди-Тадея (відмовляли новенну), до святого Шарбеля, до блаженного Миколая Чарнецького, Матері Божої Теребовлянської, і всіх святих, чиї мощі є в храмі.

Дитятко поправлялося, але через певний час ― знову тривога через поганий аналіз, який взяли у день його народження. Та повторний аналіз ― цілком позитивний… Наша щира подяка та низький уклін Вам, отче Андрею, і всім святим!

У День святого Миколая (19.12.2018) після Літургії я зайшла в захристію храму з іконою Миколая, аби попросити отця освятити. Отець довго і уважно розглядав іконуі запитав мене:

― Для кого ви приготували такий дарунок?
― Для внучка Богданчика, який сьогодні нам приніс Святий Миколай в торбі з лікарні додому…

Ікона над ліжечком дитяти ― пам’ять про шлях порятунку і родинний оберіг…»

З молитовною вдячністю ― Зеновія вся родина.

Адміністрація Архикатедрального Собору Святого Юра просить відвідувачів Святоюрської крипти залишати в книзі пам’яті письмові прохання до Праведного Митрополита Андрея Шептицького, з метою зцілення, оздоровлення і вирішення різних життєвих потреб через Його заступництво, а також звернення про завершення Його беатифікації.

Останні новини

У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....
Цими вихідними, 12-14 квітня, у Зарваниці зібрані духівники, координатори, голови осередків молодіжного руху нашої Церкви «Українська молодь —...
В нинішній день стаємо учасниками священичого рукоположення нашого співбрата Ореста, який також перейшов різні етапи сходження в цей...