Митрополит Ігор: «З великою довірою і надією віддаємося під покров Пресвятої Богородиці»

-
Post font size
+

«Постараймося максимально використати цей день для посту і молитви» – попросив Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор у своєму відеозверненні в межах молитовного телемарафону «Україна під покровом Богородиці».

«На нашу Україну прийшло велике випробовування – війна. Ми, як мирні громадяни України, цього не очікували і не хочемо», – зазначив Митрополит Львівський.

Я не буду коментувати подій, які відбуваються, каже владика Ігор, бо ми всі моніторимо новини на телебаченні, радіо чи в інтернеті. Стараємося знати, що робиться в Україні і те, як наші мужні та безстрашні воїни захищають нашу країну. «За це висловлюємо їм щиру подяку. Дякуємо також нашим добровольцям, волонтерам, усім, хто сьогодні розуміє ситуацію і йде захищати Україну. Це наше завдання – захищати свій народ», – наголосив Архиєрей.

«Сьогодні ми надіємося на Господа Бога, просимо Його допомоги і віримо, що війна закінчиться і ми переможемо», – каже він.

Митрополит Ігор зазначив, що в цей час дуже добре проявив себе наш Президент, який не втік зі свого краю, а підносить голос за наш народ, нашу Україну і землю, якої ми не віддамо нікому!

«Хай Господь нас благословить! Молімося, не забуваймо про піст, до якого закликав нас Папа Франциск», – додав на завершення відеозвернення Архиєпископ і Митрополит Львівський.

Джерело: Департамент інформації УГКЦ

Останні новини

Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...
Квітна неділя Флп 4,4-9; Ів 12,1-18. Собор святого Юрія, Львів 28.04.2024. Святий апостол Павло звертався до филип’ян, щоб...
У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...
У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...