У Яворові відбулася науково – практична конференція «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер!»

-
Post font size
+

2 червня 2021 року в Народному домі м. Яворова відбулась шоста науково-практична конференція «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий князь, лідер!» серед учнів 9-10 класів ЗЗСО району з метою вшанування пам’яті Праведного Митрополита Митрополита Андрея як будівничого української держави, духовного провідника народу, лідера української нації.

Розпочався захід зі спільної молитви біля пам’ятника Андрея Шептицького та покладання квітів.

Опісля учасники конференції представили змістові виступи, презентації щодо власного розуміння та сприйняття постаті Митрополита Андрея.

До конференції численно долучились духовенство Львівської Архиєпархії, зокрема священнослужителі Новояворівського, Немирівського, Краковецького, Яворівського, Янівського деканатів, представники влади, громадськості, начальники відділів освіти Яворівської, Новояворівської, Івано-Франківської та Мостиської ТГ, вчителі та учні.

На завершення голова Яворівської райдержадміністрації Ярослав Коминський та голова Яворівської районної ради Микола Романюк нагородили грамотами за участь у науково-практичній конференції «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий князь, лідер!» та подякували учасникам за гарний приклад у відтворенні історичної постаті Митрополита Андрея.

Джерело: kraiumiiyavorovyi.blogspot.com

Останні новини

Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...
Квітна неділя Флп 4,4-9; Ів 12,1-18. Собор святого Юрія, Львів 28.04.2024. Святий апостол Павло звертався до филип’ян, щоб...
У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...
У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...