Двадцятиліття єпископської хіротонії Митрополита Львівського Ігоря

-
Post font size
+

17 лютого 2022 року виповнюється двадцятиліття Архиєрейського служіння владики Ігоря, Архиєпископа і Митрополита Львівського.

11 січня 2002 року було офіційно повідомлено з римського Престолу про затвердження вибору Синоду Єпископів УГКЦ, за яким ієромонах Ігор ЧНІ стає єпископом-помічником Львівської Архиєпархії з титулярним єпископським престолом Ніси Лікійської. По більш ніж двадцяти роках гідного священства, душпастирювання у підпільній та воскреслій Церкві, опіки над Львівською Провінцією ЧНІ Господь покликав свого вірного ієрея на новий шлях служіння.

17 лютого 2002 року в Архикатедральному Соборі святого Юра у Львові відбулася єпископська хіротонія ієромонаха Ігоря, яку він прийняв з рук Блаженнішого Любомира, Предстоятеля УГКЦ.

Сьогодні, Високопреосвященний владико, святкуючи ювілей Вашого єпископства, знову дякуємо Вам за мужність цього вибору на славу Божу і добро Церкви, за Вашу щиру, правдиво батьківську опіку над увіреним Вам людом! Прибігаємо до Господа зі щирою подякою за благословенні роки Вашого Архиєрейського служіння для вірних нашої Архиєпархії, Львівської Митрополії й усієї Української Греко-Католицької Церкви! Просимо в Нього багатства благодатей, аби щедро ними сповняв Ваше життя, дарував мудрість і наснагу надалі звершувати шлях Вашого покликання!

Нехай Господь провадить Вас у мирі та кріпості на многії літа!

З молитвою і щирою вдячністю
Духовенство та вірні Львівської Архиєпархії

Останні новини

Новий переклад Божественної Літургії — це не про комфорт, це про істинність та правильність, це про повагу до...
"ГОСПОДЬ БЛИЗЬКО. У цей непростий час, який переживаємо, Він ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед...
У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....