Митрополит Львівський відзначив грамотою п. Надію Рудницьку та колектив пульмонологічного відділення

-
Post font size
+

Архиєпископ і Митрополит Львівський Високопреосвященний Ігор відзначив грамотою завідувача відділенням пульмонології ЛРФПКЛДЦ, головного спеціаліста з пульмонології ДОЗ ЛОДА пані Надію Рудницьку та колектив пульмонологічного відділення №1 Львівського Регіонального Фтизіопульмонологічного Клінічного Лікувально-Діагностичного Центру.

«Праця медичного працівника – це радість співпраці з Богом у даруванні життя та оздоровлення недужих», – мовиться у грамоті.

Митрополит Ігор висловив медикам слова вдячності за докладені зусилля для збереження здоров’я та життя людини.

«Нехай Ваше буття й надалі буде сповнене кипучою енергією, праця приносить радість і щедрі плоди, а Всемилостивий Господь обдаровує Вас ласками від своїх щедрот, здоров’ям, витривалістю духа та завзяттям на дорозі життя на славу Божу та добро нашого українського народу на многії та благії літа!», – побажав Архиєпископ і Митрополит Ігор.

Грамоту пані Надії Рудницькій вручив єпископ-помічник Львівської Архиєпархії Преосвященний Володимир у неділю, 29 серпня, в Архикатедральному Соборі святого Юра.

«Цими руками Боже милосердя дотикає людського болю. Тому що у світі Бог не має рук – це є Його руки», – наголосив під час вручення грамоти Преосвященний Володимир.

Зазначимо, що колектив цього пульмонологічного відділення, зокрема у час пандемії коронавірусу, допоміг великій кількості духовенства, монашества та вірних Львівської Архиєпархії, за що їм сьогодні висловлюємо щиру подяку.

Останні новини

Відбудеться щорічна піша проща до святині Львівського передмістя - Годовицької чудотворної ікони Божої Матері Утішительки! Це — одноденна...
Люди десятиліття – NV назвав 100 українців, що з 2014-го визначають життя в країні та ведуть її вперед...
Новий настоятель братів Taize - Матей відвідав Україну, розпочавши свій душпастирський візит з молитви у храмі Святої Софії...
10-12 травня в Брюховичах з благословення Митрополита Ігоря відбувся навчальний модуль для молоді «Сила прославлення», присвячений молитві прослави....
Молодіжна спільнота - як криниця, вона постійно віддає воду, але водночас постійно має приплив нової. Тому вода в...