Митрополит Львівський відзначив грамотою п. Надію Рудницьку та колектив пульмонологічного відділення

-
Post font size
+

Архиєпископ і Митрополит Львівський Високопреосвященний Ігор відзначив грамотою завідувача відділенням пульмонології ЛРФПКЛДЦ, головного спеціаліста з пульмонології ДОЗ ЛОДА пані Надію Рудницьку та колектив пульмонологічного відділення №1 Львівського Регіонального Фтизіопульмонологічного Клінічного Лікувально-Діагностичного Центру.

«Праця медичного працівника – це радість співпраці з Богом у даруванні життя та оздоровлення недужих», – мовиться у грамоті.

Митрополит Ігор висловив медикам слова вдячності за докладені зусилля для збереження здоров’я та життя людини.

«Нехай Ваше буття й надалі буде сповнене кипучою енергією, праця приносить радість і щедрі плоди, а Всемилостивий Господь обдаровує Вас ласками від своїх щедрот, здоров’ям, витривалістю духа та завзяттям на дорозі життя на славу Божу та добро нашого українського народу на многії та благії літа!», – побажав Архиєпископ і Митрополит Ігор.

Грамоту пані Надії Рудницькій вручив єпископ-помічник Львівської Архиєпархії Преосвященний Володимир у неділю, 29 серпня, в Архикатедральному Соборі святого Юра.

«Цими руками Боже милосердя дотикає людського болю. Тому що у світі Бог не має рук – це є Його руки», – наголосив під час вручення грамоти Преосвященний Володимир.

Зазначимо, що колектив цього пульмонологічного відділення, зокрема у час пандемії коронавірусу, допоміг великій кількості духовенства, монашества та вірних Львівської Архиєпархії, за що їм сьогодні висловлюємо щиру подяку.

Останні новини

У Страсну п'ятницю в Архикатедральному Соборі святого Юрія Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор у співслужінні з Єпископом-помічником Володимиром...
Церква ввійшла в так зване «Пасхальне Тридення», яке у богослужбовій літургійній традиції починається у Великий Четвер і закінчується...
У Велику середу, 1 травня 2024 року, у відпустовому центрі Львівської архиєпархії – «Страдч», за участі єпископа-помічника Львівської...
Час перебування на землі Ісуса Христа в людському тілі зближався до кінця. Спаситель мав довершити ще кілька справ,...
Декрет Архиєпископа і Митрополита Ігоря о. Михайлу Киричу(редемптористу) вручив єпископ-помічник Львівської Архиєпархії владика Володимир, у вівторок, 30 квітня...