В УКУ відбудеться персональна виставка учасниці «Сонячної майстерні» Юлії Куриляк

-
Post font size
+

30 липня о 13:00 у церкві святої Софії Премудрості Божої (📍вул. Козельницька 4) відбудеться персональна виставка ікон художниці, представниці Ар брют мистецтва Юлії Куриляк. Про це повідомляють на офіційній сторінці «Сонячної майстерні».

“Друзі, запрошуємо усіх тих, хто любить, підтримує та цінує нашу творчість та тих, хто тільки хоче спробувати доторкнутись до неба через Юлині ікони.
– Юлю, ти будеш Миколая з ікони змальовувати чи з голови?
– Можна сказати з неба…
Саме так творить Юля…
Перші спроби відшукати ідеї для робіт були 3 роки тому, коли Юля почала відвідувати Сонячну майстерню, саме тоді розпочався її шлях.
Найбільше на роботи вплинуло багатство Юлиної душі, цінності та любов, що живе всередині. Все це виливається на полотно у вигляді ікон.
І тепер, після трьох років напрацювань ми з радістю запрошуємо вас на відкриття Персональної виставки ікон «Торкнутись неба» художниці. Будемо дуже раді бачити та обійняти”, – зазначають організатори.

Останні новини

Відбудеться щорічна піша проща до святині Львівського передмістя - Годовицької чудотворної ікони Божої Матері Утішительки! Це — одноденна...
Люди десятиліття – NV назвав 100 українців, що з 2014-го визначають життя в країні та ведуть її вперед...
Новий настоятель братів Taize - Матей відвідав Україну, розпочавши свій душпастирський візит з молитви у храмі Святої Софії...
10-12 травня в Брюховичах з благословення Митрополита Ігоря відбувся навчальний модуль для молоді «Сила прославлення», присвячений молитві прослави....
Молодіжна спільнота - як криниця, вона постійно віддає воду, але водночас постійно має приплив нової. Тому вода в...