Карітас Львова передав допомогу для постраждалих від повені

-
Post font size
+

БФ “Карітас-Львів УГКЦ” передав благодійну допомогу для постраждалих від паводків у Стрийський, Жидачівський та Старосамбірський райони Львівщини.

Гуманітарну допомогу надала організація “Працедавці Помор’я” (м. Гданськ, Польща) за організаційного сприяння Департаменту соціального захисту населення ЛОДА.

У гуманітарний вантаж входить борошно вагою 3 тонни, а також рис, макаронні вироби, сухі сніданки, консерви, гелі для дезинфекції рук, засоби для гігієни, миття посуду та прання загальною вагою 2835,3 кг.

Загальна вартість гуманітарної допомоги складає близько 410 000 грн.

Розподіляти гуманітарну допомогу будуть Стрийський, Старосамбірський та Жидачівський районні центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На Стрийщині гуманітарну допомогу отримають 140 сімей, на Жидачівщині – 33 сім’ї.

У липні з благословення Митрополита і Архиєпископа Львівського Владики Ігоря БФ передав для людей, що постраждали від паводків на Івано-Франківщині, продукти харчування (рис, гречка, цукор, макарони тощо) та засоби гігієни на суму понад 16400 грн.

До допомоги постраждалим долучилась також львівська громада святих Кирила і Методія. Парафіяльний Карітас зібрав кошти у сумі 5317 грн., а також продукти довготривалого зберігання; закуплені олія та борошно.

Повідомила п. Любомира Бурка, менеджер з комунікацій БФ “Карітас-Львів УГКЦ”

Останні новини

Світлий вівторок Ді 2,14-21; Лк 24,12-35 (о. д-р Турконяк Р.) Храм Воскресіння Христового, Львів 07.05.2024. Ісус помер, а...
У день світлого празника Воскресіння Христового владика Володимир, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, у співслужінні військових капеланів Львівської архиєпархії...
З материнського лона Церкви сьогодні народжується священик. Ми стаємо свідками і учасниками священичого рукоположення нашого співбрата Романа. Він...
Світлий понеділок Ді 1,12-17,21-26; Ів 1,18-28 (о. д-р Турконяк Р.) Винники 06.05.2024. Уривок із книги апостольських Діянь описує...
Що є важливим у моєму християнстві? Щоб ми розуміли у цю Великодню ніч, що Бог завжди робить крок...