Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор взяв участь у І-му Міжнародному благодійному шаховому турнірі пам’яті Героїв російсько-української війни – «Меморіал воїнів-шахістів»

-
Post font size
+

Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор взяв участь у І-му Міжнародному благодійному шаховому турнірі пам’яті Героїв російсько-української війни – «Меморіал воїнів-шахістів».

Організатори – Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського та Федерація шахів України.

Метою та завданнями турніру є вшанування пам’яті воїнів-шахістів, які загинули на російсько-українській війні. Це Артем Сачук, Олександр Гошилик, Михайло Сафронов, Роман Хитрич, Сергій Мазуров, Олексій Дружинець, Сергій Неустроєв, Андрій Мельничук, Роман Бузінський, Андрій Чепіль, Святослав Алексапольський, Михайло Шаравара, Олександр Брівко, Андрій Вовченко, Георгій Промський, Петро Кацан, Роман Скульчук, Андрій Стопчанський, а також зниклі без вісти Микола Гапчин і Михайло Ярмистий.

Серед завдань турніру ― подальший розвиток шахової гри та її популяризації в Україні під час війни; підвищення рівня майстерності шахістів; патріотичне виховання молоді на прикладі патріотизму та відданості служінню Батьківщині; широкое залучення населення до занять фізичною культурою та спортом; благодійність на допомогу ЗСУ.

Під час урочистого відкриття турніру провели благодійний аукціон із лотами на військову, футбольну та шахову тематику. Усі отримані кошти спрямують на підтримку ЗСУ.

Останні новини

У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...
У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...
У п’ятницю, 26 квітня 2024 року, єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир у співслужінні духовенства різних християнських конфесій звершив...
24 квітня 2024 року єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир разом з капеланами освятив центр психо-соціальної реабілітації при спеціалізованому...