20 років разом у молитві! Спільнота «Матерів у молитві» Храму Всіх Святих Українського Народу

-
Post font size
+

Цієї осені виповнюється 20 років від дня заснування спільноти «Матерів у молитві» Храму Всіх Святих Українського Народу.

Дякуємо Всевишньому, що впродовж двох десятиліть вислуховував молитовні прохання, вчив довіряти Йому, обдаровував ласками і щедротами повсякчас.

Під проводом Усіх Святих та незмінного духівника отця Яреми Савчука впродовж цих років спільнота росла, міцніла, збільшувалась, молоділа, шанувала знання і мудрість сестер із великим життєвим досвідом.

Скільки підтримки, допомоги, посмішок, сліз, радості, смутку, щастя…

Скільки спільних прощ, святкувань, дійств ..

Скільки молитов, занесених до Господнього Престолу, не лише у наміреннях одна за одну, а ще за «всіх і за вся» … і не злічити!

Добре знаючи, що віра без діл мертва, матері активно допомагають у храмі та на парафії. Підтримують тих, хто потребує допомоги, вишивають, випікають, прибирають, саджають квіти.

Від початку повномасштабного вторгнення російського агресора невтомно трудяться у різний спосіб наближаючи перемогу.

Свій ювілей вирішили провести у форматі ярмарку «Під Покровом Божої Матері» у День Захисника України, 1 жовтня.

Благословив цей намір і дуже допомагав у його здійсненні парох – отець Володимир Ольшанецький.

Долучилися усі сестри: пекли смаколики, готували запашну каву, плели прикраси, організували безпрограшну лотерею, благодійний аукціон.

Запросили гостей, співочі колективи, щоб дзвінко лунали патріотичні пісні .

Усі отримані кошти передали для потреб військових.

Свято пройшло Богові на славу, на підтримку силам протиповітряної оборони, матерям на спасіння, усім на радість!

Останні новини

Декрет Архиєпископа і Митрополита Ігоря о. Михайлу Киричу(редемптористу) вручив єпископ-помічник Львівської Архиєпархії владика Володимир, у вівторок, 30 квітня...
У суботу, 27 квітня 2024 року, завершились квітневі передподружні навчання при Референтурі Родини Львівської Архиєпархії. 21 пара наречених...
Минув другий день Страсного тижня, який веде нас до найбільшого християнського свята ― Воскресіння Господнього. Доктор богослов’я, отець...
У неділю, 28 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, за участі єпископа-помічника Львівської...
Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...