Запрошуємо взяти участь у літньому модулі Школи Святого Духа, який проходитиме з 1 по 7 серпня у «Домі Паломника»

Запрошуємо взяти участь у літньому модулі Школи Святого Духа, який проходитиме з 1 по 7 серпня у “Домі Паломника”.

🏨 МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ : “Дім Паломника”, Львів-Брюховичі, вул. Львівська, 62
📅 Дата проведення: 👉 1 – 7 серпня 2023.

Служити і духовно супроводжувати цей модуль Школи Святого Духа будуть:

🔥 О. БОГДАН КАЛАТИН – духівник Львівського осередку Школи Святого Духа.

🔥 О.ВОЛОДИМИР БИТЮГА – голова комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії, духівник УКУ, сотрудник парафії св. мчч. Віри, Надії, Любові і їх матері Софії. Отець Володимир є батьком трьох дітей, ліцензіатом морального богослов’я; зараз він пише свою першу книгу, любить дивитися фільми і ходити на рибалку.

🔥 О.ВОЙЧЕХ ҐОМУЛКА OP – настоятель монастиря отців-домініканців у Хмельницькому. Отець Войчех три роки тому приїхав з Польщі і з того часу
служить в Україні, він любить музику та навчати про те, як правильно вірити.

🔥 О-Д-Р. ОЛЕГ КІНДІЙ – професор кафедри богослов’я ФБФ УКУ, доктор патристичного богослов’я.

🌟 На цей модуль до нас приїде багато гостей:

🔥 БЕАТА і АДАМ ДИЛЮСИ – подружжя з 34-річним стажем, мають трьох дітей та чотирьох внуків. Віддавна залучені в екуменічну діяльність. Національні координатори ініціативи TJCII (Toward Jerusalem Council) в Польщі. Беата була співзасновницею польської частини міжнародного руху молитви жінок-заступниць LYDIA FELLOWSHIP. Зараз бере участь у проекті «Повернення та відновлення» (для жінок після аборту), Дім молитви Катовіце 24/7 та в багатьох інших ініціативах. Адам є постійним дияконом Катовіцької Архидієцезії та членом Комісії екуменізму та міжрелігійного діалогу Катовіцької Архидієцезії.

🔥 С. ЕДИТА та С. ЕММА зі Спільноти Сестер Марії в Святому Дусі. Їхня Спільнота “дихає двома легенями” – молитвою та євангелізацією. Йдуть туди, куди Бог їх кличе, роблять усе, щоб виконати Його волю.

🔥 РОСТИСЛАВ і ОЛЕКСАНДРА ПЕЛЕХАЧІ є багаторічними служителями Віднови в Святому Дусі, практикуючими греко-католиками та батьками двох дітей.
Ростислав – магістр теології, практичний психолог і психотерапевт рівня «В» (BSFT), член «Національної Психологічної Асоціації». Олександра – християнський
психолог, спеціаліст терапії узалежнення, консультант-психотерапевт (BSFT) та
спеціаліст праці з сім’ями.

🔥 БОГДАН і СВІТЛАНА СЕНИКИ та гурт прослави (м. Івано-Франківськ). Це – музиканти, які через музику моляться, прославляють Бога та в такий спосіб приводять чимало людей до Христа.

🚗ДОЇЗД НА ШКОЛУ учасники забезпечують собі самостійно.

День приїзду і поселення – 1 серпня 2022 p з 16.00. Програма Школи розпочинається о 19.00.

🚗ВІД’ЇЗД ЗІ ШКОЛИ учасники забезпечують собі також самостійно. День виселення – 7 серпня 2022 р. до 11.00.

——————————————————————————————————————————————-
🧑👩 📅 У програмі Школи Святого Духа: Літургії, молитовні ранки, духовні вечори, спільні молитви за Україну та наших воїнів, формаційні навчання, свідчення, групи ділення, воркшопи на різні теми, знайомство з цікавими служителями, ну, і звісно, сімейна атмосфера, нові друзі, багато спілкування і радості.
——————————————————————————————————————————————–

В рамках літнього модуля матимемо 3 курси, а також програму для дітей:

👉1 курс. Тема навчань: ДОСВІД БОГА І ДУХОВНЕ ЖИТТЯ.

Цей курс покликаний допомогти побудувати фундамент нашої віри і духовного життя. В рамках цього курсу ми будемо говорити про теми, які є підставовими для кожного християнина, такі як сенс нашого життя, Божа любов, наше спасіння та усиновлення в Ісусі Христі, стосунки з Духом Святим, покликання бути в Церкві тощо. Без глибокого пережиття цих правд наш духовний розвиток буде зустрічатися з багатьма перешкодами і труднощами.
—————————————————————————————————————————————–
👉 2 курс. Тема навчань: ЗЦІЛЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО ОБРАЗУ ТА КРОКИ ЗВІЛЬНЕННЯ

Цей курс буде надзвичайно корисним для тих, хто хоче працювати над внутрішнім зціленням, зрозуміти походження внутрішніх ран та знайти шляхи їхнього зцілення. Він також має на меті допомогти кожному зрозуміти симптоми, причини і шляхи виходу з різних видів гріхів та різноманітних форм залежностей і співзалежностей.
—————————————————————————————————————————————-
👉 3 курс. Тема навчань: СЛУЖІННЯ ЄВАНГЕЛІЗАЦІЇ, ЗЦІЛЕННЯ ТА ПРОРОЧОГО ЗАСТУПНИЦТВА.

Мета курсу – допомогти кожному учаснику відкрити власне покликання та віднайти своє місце в Церкві, щоб служити своїми дарами й талантами для поширення Царства Божого. В рамках цього курсу ми детально розглянемо теорію і практику служіння євангелізації, зцілення та пророчого заступництва.

Для участі у цьому курсі потрібна рекомендація від лідера спільноти чи духівника.

👉 👶👧🧑👩 ПРОГРАМА ДЛЯ ДІТЕЙ (діти від 3-ох років). На діток чекають ігри на свіжому повітрі, веселі квести, пісні, танці, творчі заняття, християнські мультфільми та багато іншого від аніматорів дитячого служіння. Табір працює, доки батьки зайняті на програмі Школі Святого Духа, крім сніданку, обіду, вечері, вільного часу та часу Літургії.

————————————————————————————————————————————-
Більш детально дізнатися про Школу Святого Духа Ви зможете за цим посилання🌟 Опис курсів ШСД

Останні новини

Час перебування на землі Ісуса Христа в людському тілі зближався до кінця. Спаситель мав довершити ще кілька справ,...
Декрет Архиєпископа і Митрополита Ігоря о. Михайлу Киричу(редемптористу) вручив єпископ-помічник Львівської Архиєпархії владика Володимир, у вівторок, 30 квітня...
У суботу, 27 квітня 2024 року, завершились квітневі передподружні навчання при Референтурі Родини Львівської Архиєпархії. 21 пара наречених...
Минув другий день Страсного тижня, який веде нас до найбільшого християнського свята ― Воскресіння Господнього. Доктор богослов’я, отець...
У неділю, 28 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, за участі єпископа-помічника Львівської...