«Ми прийшли сюди, щоб зростати в любові до Бога», — Владика Володимир на Фестивалі духовної пісні у Конопниці

-
Post font size
+

У неділю, 2 квітня 2023 року, єпископ-помічник Львівської Архиєпархії владика Володимир звернувся з вітальним словом до учасників Фестивалю духовної пісні «Поклонімося всі Христові, щоб воскреснути в любові», в народному домі села Конопниця (Львівського району).

На початку владика Володимир привітав усіх учасників фестивалю, а також зауважив, що на такому заході дуже важливо створити і відчути родинну атмосферу. Більше того, фестиваль відбувся в народному домі, а цей дім, за його словами, належить нам як народу.

«В контексті гасла сьогоднішнього заходу: «Поклонімося всі Христові, щоб Воскреснути в любові», мені пригадалися слова страсної пісні з хресної дороги, в якій говориться: «Хочеш в небі з Христом жити, мусиш щиро хрест любити»», – поділився архиєрей.

«Є випробування, хресні дороги і ми нікуди не втечемо. Питання: звідки ми беремо силу на дорогу життя. Дякую організаторам за добрий задум тут зустрітися і послухати одні одних. Тут не конкурс, нема журі. Сьогодні виграють всі присутні, бо це не час перебувати, а це година нашої дороги до вічності», – сказав він.

«Ми прийшли сюди, щоб зростати в любові до Бога. Великдень вже недалеко, але так важливо, щоб Він був нашим святом. А це залежить від того наскільки ми будемо у вірності з Христовою любов’ю. Нехай Господь благословить цей пообідній час, молитися ми будемо цілий захід, а я лише на початок уділю благословення», – додав владика Володимир.

Під час Фестивалю духовні твори виконали хори Оброшинської територіальної громади.

Фотоальбом – тут

Останні новини

Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...
Квітна неділя Флп 4,4-9; Ів 12,1-18. Собор святого Юрія, Львів 28.04.2024. Святий апостол Павло звертався до филип’ян, щоб...
У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...
У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...