Запрошуємо доєднатися до зимового модуля Школи Святого Духа

-
Post font size
+

Запрошуємо доєднатися до зимового модуля Школи Святого Духа, який відбудеться 27-29 січня 2023 р. у приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа.

Тема навчань: РОЗПІЗНАННЯ І ГАРМОНІЯ В ЖИТТІ.

Мета курсу – допомогти кожному учаснику відкрити власне покликання та віднайти своє місце в Церкві, щоб служити своїми дарами й талантами для поширення Царства Божого. Саме для цього потребуємо навиків розпізнавання Божої волі. 

Школа Святого Духа відбувається з благословення Архиєпископа і Митрополита Львівського УГКЦ Ігоря і відповідального за рух Віднови у Святому Дусі в УГКЦ владики Дмитра Григорака.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: м. Львів, проспект святого Івана Павла ІІ, 35 а (колишня вул. Хуторівка, 35 а).

📅 Дата проведення: 👉 27 – 29 січня 2023 р.

Служити і духовно супроводжувати цей модуль Школи Святого Духа будуть:  

О. БОГДАН КАЛАТИН – духівник Львівського осередку Школи Святого Духа.

О. ВІТАЛІЙ ЛЕСІВ (парох храму Блж. свщмч. Йосафата Коциловського УГКЦ м. Стрий, духівник греко-католицької спільноти Віднови у Святому Дусі “Діти Світла”).О-Д-Р. ОЛЕГ КІНДІЙ – професор кафедри богослов’я ФБФ УКУ, доктор патристичного богослов’я.

Гостями цього зимового модуля будуть подружжя Ростислав і Олександра Пелехачі (м. Дрогобич) та група прослави спільноти “Мир Вам” (м. Івано-Франківськ).

Ростислав та Олександра Пелехачі є багаторічними служителями Віднови в Святому Дусі, практикуючими греко-католиками та батьками двох дітей. Ростислав – магістр теології, практичний психолог і психотерапевт рівня «В» (BSFT), член «Національної Психологічної Асоціації». Олександра – християнський психолог, спеціаліст терапії узалежнення, консультант-психотерапевт (BSFT) та спеціаліст праці з сім’ями.

Група прославлення Спільноти Віднови у Святому Дусі УГКЦ “Мир Вам” – це професійні музиканти, які через музику моляться, прославляють Бога та в такий спосіб приводять чимало людей до Христа. Очолює гурт подружжя Богдан та Світлана Сеники, які на зимовому модулі ШСД вестимуть також тематичний майстер-клас.

 —————————————————————————————————————
У програмі Школи Святого Духа: Літургії, молитовні ранки, духовні вечори, спільні молитви за Україну та наших воїнів, формаційні навчання, свідчення, групи ділення, воркшопи на різні теми, знайомство з цікавими служителями, ну, і звісно, сімейна атмосфера, нові друзі, багато спілкування і радості.
—————————————————————————————————————-

В рамках зимового модуля матимемо 4 курси:

 Intro-курс (для тих, хто вперше на Школі Святого Духа).
Тема навчань: СТОСУНКИ В ПОДРУЖЖІ .
Цей курс покликаний допомогти відкрити покликання бути чоловіком та жінкою і розповісти про задум Божий сім’ї як Домашньої Церкви, про фундамент зрілих стосунків та про спілкування як запоруку взаєморозуміння у подружжі.
—————————————————————————————————————-
1 курс. Тема навчань: МОЛИТВА.
В рамках цього курсу ми почуємо про цінність особистої молитви, без якої неможливо будувати глибоких особистих стосунків з Ісусом, та отримаємо практичні поради та ділення досвідом як це робити.
—————————————————————————————————————-
2 курс. Тема навчань: МЕЖІ.
Курс “МЕЖІ” має на меті допомогти кожному побачити межі власної особистості (фізичні, розумові, емоційні, духовні), щоб жити повноцінно і власним життям, а не життям інших людей чи просто “перебувати” своє життя, та навчити будувати здорові стосунки з Богом та з іншими людьми.
—————————————————————————————————————-
3 курс (для тих, хто служить або планує служити харизмами. Для участі у цьому курсі потрібна рекомендація від лідера спільноти чи духівника.

Навчання на Школі побудовані на основі документів Церкви (зокрема про Рух Віднови у Католицькій Церкві) та матеріалах провідних католицьких служителів, і є схвалені Радою з питань євангелізації при Главі УГКЦ.

📃РЕЄСТРАЦІЯ🖋️

☎️ КОНТАКТНИЙ № ТЕЛ: +38 093 143 53 31 (Юля)
(дзвінки доступні з 10:00 до 18:00 з понеділка по суботу). Уважно перечитайте всю інформацію про Школу Святого Духа. Якщо Ви не знаходите відповідь на своє запитання тут, тоді телефонуйте нам!

Деталі та реєстрація за посиланням ТУТ.

Останні новини

Новий переклад Божественної Літургії — це не про комфорт, це про істинність та правильність, це про повагу до...
"ГОСПОДЬ БЛИЗЬКО. У цей непростий час, який переживаємо, Він ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед...
У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....