Працівники Курії Львівської архиєпархії провели день духовної віднови на горі блаженств – у Страдчі

-
Post font size
+

У суботу 5 листопада, у відпустовому центрі Львівської архиєпархії Страдч відбулися реколекції для працівників курії. Духовні науки проводив о. Андрей Павлишин, ЧСВВ.

День віднови розпочався спільною Божественною Літургією у храмі Успення Пресвятої Богородиці на Страдецькій горі.
Розважаючи над уривком Євангелія цього дня про зцілення чоловіка Ісусом Христом у суботу, реколектант наголосив, що цей уривок сьогодні запрошує нас бути людиною.

Під час духовних наук працівники курії роздумували про Божу любов за посередництвом притч про милосердного самарянина, блудного сина та зустріччю Воскреслого Христа зі своїми учнями перед Вознесінням.

На переконання реколектанта, кожній людині у житті важливо бути людиною, прийняти батьківську любов Бога, навзаєм вчитися у важких обставинах говорити Богові: я Тебе люблю!

Христос, за словами отця Андрея, завжди дає більше людині чим може дати і чим людина може уявити – він віддав життя за кожну людину.

Бог виходить на зустріч людині. Ця зустріч у розмові чи навіть через читання Святого Письма, прийняття Святих Тайн здатна цілковито змінити саму людину.

Священник поділився порадами про те, що людині важливо молитися про все, що вона потребує і ділитися з Богом усіма своїми думками, потребами, емоціями, пережиттями і бажаннями, навіть дрібними і матеріальними.

В межах дня віднови усі спільно помолилися Хресну дорогу з розважаннями, яка розташована у страдчанському лісі.

Останні новини

У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...
У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...
У п’ятницю, 26 квітня 2024 року, єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир у співслужінні духовенства різних християнських конфесій звершив...
24 квітня 2024 року єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир разом з капеланами освятив центр психо-соціальної реабілітації при спеціалізованому...