Владика Володимир в рамках візитації відвідав парафію Зіслання Святого Духа смт Івано-Франкове

-
Post font size
+

У понеділок, 30 травня, парафію Зіслання Святого Духа смт Івано-Франкове на Яворівщині в рамках візитації відвідав єпископ-помічник Львівської Архиєпархії владика Володимир.

Архиєрей у співслужінні адміністратора парафії о. Івана Нижника та сотрудника о. Володимира Підгірного звершив Молебень до Пресвятої Богородиці.

Після молитви владика Володимир звернувся зі словом, у якому подякував мирянам за вірність, присутність, пояснивши, що візитація є найперше відвідинами, дружнім візитом, під час якого єпископ старається побути з людьми, їх почути, зрозуміти життя парафії та їй послужити.


Церква – це спільнота людей, яка молиться і черпає силу з храму, зі спільної молитви.
Відтак єпископ провів душпастирську зустріч з парафіянами, під час якої обговорили різні моменти та виклики парафіяльного життя.

Окремо єпископ-помічник зустрівся з душпастирями парафії. У розмові обговорили актуальні питання, виклики служіння та перпспективи розвитку парафії у найближчому майбутньому.

Додамо, що від середи 25 травня триває візитація парафії Зіслання Святого Духа смт Івано-Франкове.

Останні новини

У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...
У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...
У п’ятницю, 26 квітня 2024 року, єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир у співслужінні духовенства різних християнських конфесій звершив...
24 квітня 2024 року єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир разом з капеланами освятив центр психо-соціальної реабілітації при спеціалізованому...