Вшанування двадцятої річниці проголошення новомучеників Української Греко-Католицької Церкви

-
Post font size
+

25 червня 2021 року у храмі свщмч. Йосафата (вул. Замарстинівська 134А), в рамках святкувань 20-річчя приїзду Папи Івана Павла ІІ до України та проголошення новомучеників Української Греко-Католицької Церкви була звершена Архиєрейська Божественна Літургія на музику композитора Степана Спєха. Звершив Літургію Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, у співслужінні Преосвященного владики Михаїла, єпископа Сокальсько-Жовківського, Преосвященного владики Ярослава, єпископа Самбірсько-Дрогобицького, Преосвященного владики Петра, єпископа-помічника Сокальсько-Жовківської єпархії, ієромонахів Згромадження Найсвятішого Ізбавителя та запрошеного духовенства.

Співом Літургію супроводжувала Заслужена академічна капела України «Трембіта» під керівництвом диригента Сергія Якобчука.
Ця подія стала прем’єрним виконанням Божественної Літургії на музику Степана Спєха.

Вшанування двадцятої річниці проголошення святим Іваном Павлом ІІ новомучеників Української Греко-Католицької Церкви ініційоване та організоване Львівською провінцією Редемптористів. Ця особлива Літургія стала молитовною подякою Господеві за візит до України святого Папи, який засвідчив мученицьку жертву синів та доньок нашої Церкви.

Останні новини

Новий переклад Божественної Літургії — це не про комфорт, це про істинність та правильність, це про повагу до...
"ГОСПОДЬ БЛИЗЬКО. У цей непростий час, який переживаємо, Він ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед...
У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....