«Подаруймо йому нашу молитовну підтримку!», – владика Володимир рукоположив піддиякона Маркіяна Кузьмича у диякони

-
Post font size
+

У четвер 13 травня, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра та Павла,в день пам’яті апостола Якова, брата Івана Богослова єпископ-помічник Львівської Архиєпархії Преосвященний Володимир у співслужінні з священниками Львівської Архиєпархії звершив Архиєрейську Божественну Літургію, під час якої рукоположив у дияконство піддиякона Маркіяна Кузьмича.

«Важливо пам’ятати, що люди, також ми, є руками і устами Бога у світі. Є різні покликання, різні людські дороги, але ціль одна – радість вічного життя», – зазначив у проповіді єпископ-помічник.
А також звернув увагу на те, що коли людина наближається до Бога, тоді бачить себе в Божому світлі і тільки тоді усвідомлює власну гріховність і недосконалість.

«Як важливо послухати Бога. Ми можемо подумати: Якщо б нам так з’явився Ісус Христос, ще б допоміг в якійсь справі? Християнство не є релігією сенсацій, це стабільне життя з Богом», – підкреслив архиєрей.
Додавши: «Сьогодні ми станемо свідками та учасниками дияконського рукоположення нашого співбрата Маркіяна, який також має свою історію життя та покликання. Він прагне надалі писати свою історію наслідування та служіння».
Насамкінець владика Володимир наголосив, що дияконське служіння – це нелегка прогулянка, а також шлях диякона Маркіяна до вічності та закликав усіх присутніх подарувати йому молитовну підтримку.

Фоторепортаж з дияконського рукоположення

Останні новини

Квітна неділя Флп 4,4-9; Ів 12,1-18. Собор святого Юрія, Львів 28.04.2024. Святий апостол Павло звертався до филип’ян, щоб...
У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...
У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...
У п’ятницю, 26 квітня 2024 року, єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир у співслужінні духовенства різних християнських конфесій звершив...