#МитрополитуІгорю70 — анонс публікацій та хештег для позначення привітання з нагоди ювілею

У середу 3 серпня Архиєпископ і Митрополит Львівський владика Ігор святкує 70-річний ювілей.

З нагоди ювілею, на інтернет-ресурсах Львівської Архиєпархії заплановано серію публікацій.

Сьогодні, у понеділок 1 серпня, о 15:00 та о 18:00 дивіться дві частини інтерв’ю з п. Михайлом Перуном, доктором соціальних комунікацій, керівником Фундації “Андрей”: “Щоденне, молитовне й милосердне служіння митрополита Ігоря”

У вівторок, 2 серпня, о 18:00 запрошуємо переглянути ексклюзивне інтерв’ю з Митрополитом Ігорем з нагоди ювілею – “За що я вдячний Богу?”

У середу, 3 серпня, впродовж дня з’являтимуться відео-привітання від Отця і Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава та архиєреїв, які походять зі Згромадження отців редемптористів.

У четвер, 4 серпня, о 10:00 запрошуємо переглянути ексклюзивний документальний фільм про Митрополита Ігоря – “У тихій та невтомній праці , з нагоди його 70-ліття.

Переглянути основні події та привітання пов’язані з ювілеєм, а також привітати Митрополита можна позначивши власний допис в соцмережах хештегом #МитрополитуІгорю70. Усі привітання з цим хештегом зберемо разом і передамо нашому Митрополиту.

Пресслужба Львівської Архиєпархії

Останні новини

У неділю, 28 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, за участі єпископа-помічника Львівської...
Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...
Квітна неділя Флп 4,4-9; Ів 12,1-18. Собор святого Юрія, Львів 28.04.2024. Святий апостол Павло звертався до филип’ян, щоб...
У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...