Свято парафії святого Миколая у Краківці

-
Post font size
+

Парафія святого Миколая в смт. Краковець відсвяткувала свято Перенесення чесних мощей во святих отця нашого Миколая Чудотворця з Мир у Барі.

З нагоди свята 22 травня 2021 року парафію з пастирським візитом відвідав Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський.

У співслужінні духовенства парафії Митрополит звершив Архиєрейську Божественну Літургію, в часі якої надав о. Степанові Грицану, адміністраторові парафії, право носити нагрудний хрест із прикрасами.

По завершенні Літургії Архиєрей зі священнослужителями і вірними також помолився Панахиду на могилі борців за волю України. А відтак на подвір’ї храму відбулися великодні гаївки, які разом із Митрополитом бавилися наймолодші парафіяни.

Митрополит також поспілкувався зі священнослужителями та парафіянами, поцікавившись будівництвом храму та розвитком парафії та уділивши вірним Архиєрейське благословення.

Світлини

Останні новини

Відбудеться щорічна піша проща до святині Львівського передмістя - Годовицької чудотворної ікони Божої Матері Утішительки! Це — одноденна...
Люди десятиліття – NV назвав 100 українців, що з 2014-го визначають життя в країні та ведуть її вперед...
Новий настоятель братів Taize - Матей відвідав Україну, розпочавши свій душпастирський візит з молитви у храмі Святої Софії...
10-12 травня в Брюховичах з благословення Митрополита Ігоря відбувся навчальний модуль для молоді «Сила прославлення», присвячений молитві прослави....
Молодіжна спільнота - як криниця, вона постійно віддає воду, але водночас постійно має приплив нової. Тому вода в...