Подячна Літургія Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ

-
Post font size
+

29 грудня 2020 року в Архикатедральному Соборі святого Юра (м. Львів, пл. св. Юра, 5) була звершена Архиєрейська Божественна Літургія для працівників Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Літургію очолив Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, у співслужінні Преосвященного владики Володимира, єпископа-помічника та Протосинкела Львівської Архиєпархії, та численного духовенства – працівників Курії та сотрудників Архикатедри.

Літургія наприкінці року – це добра традиція для працівників Курії, що збираються на спільну молитву, аби подякувати Господеві за прожитий рік та просити благословення на плідну працю в новому році.

Митрополит щиро подякував усім присутнім за служіння, побажав їм і надалі натхнення, миру, довіри до Бога, закликав завжди дякувати Господеві за Його благодаті та покладатися на Його милосердя.

Наприкінці Літургії також Преосвященний владика Володимир висловив щиру подяку Митрополитові за його добрий приклад та постійну молитовну опіку над усіма вірними Львівської Архиєпархії.

Світлини

Останні новини

У неділю, 28 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, за участі єпископа-помічника Львівської...
Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...
Квітна неділя Флп 4,4-9; Ів 12,1-18. Собор святого Юрія, Львів 28.04.2024. Святий апостол Павло звертався до филип’ян, щоб...
У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...