Єпископ на кухні: рецепт грибного пирога від владики Володимира

-
Post font size
+

Допоки триває осінній сезон грибів пропонуємо вашій увазі рецепт з кухні Святоюрського пагорба, яким щедро ділиться Преосвященніший Володимир, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ.

Рецепт від владики Володимира

Складники: гриби (на око), гречка (1 скл. вареної), яйце (2-3 шт.), гарбуз чи кабачок (0.5 л. натертого на терці), вівсяні пластівці (1 скл.), цибуля (2 шт.), морква, зелень ( за смаком). Але тут нема чіткого припису, треба діяти на відчуття. Також якийсь складник може більше домінувати, якщо любите саме його…

Спосіб приготування: Відварити гриби і гречку. До цього додати сирі яйця. Відтак запарені пластівці та гарбуз. Опісля додати натерту і зісмажену цибулю з морквою, зелень. Тоді бритванку застелити папером і викласти на неї “фарш”. Перед випіканням необхідно зачекати, щоб майбутній пиріг набряк. Випікати недовго, щоб зарумяніло! Ну а далі їсти…

Зазначимо, що гриби владика Володимир збирає особисто у лісах Бойківщини.

Останні новини

В пятницю, 13 вересня, в катедрі Інсбрука відбувся молодіжний вечір в межах тижневого святкування 300-ліття Катедри св. Якова....
Сьогодні, у понеділок, 16 вересня 2024 року, в м. Орадя (Румунія) розпочинається традиційна зустріч єпископів Східної Європи, за...
У неділю, 15 вересня 2024 року, у Катедральному соборі св. Якова м. Інсбрук відбулися урочистості з нагоди святкування...
В суботу, 7 вересня 2024 року, у реколекційно-відпочинковому центрі "Світлиця"відбувся семінар-тренінг для християнських сімей. Про це повідомив о....
Сьогодні, в неділю по Воздвиженні Чесного Хреста дивимося на хрест великодніми очима. Ми в черговий раз приймаємо в...