Єпископ на кухні: рецепт грибного пирога від владики Володимира

-
Post font size
+

Допоки триває осінній сезон грибів пропонуємо вашій увазі рецепт з кухні Святоюрського пагорба, яким щедро ділиться Преосвященніший Володимир, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ.

Рецепт від владики Володимира

Складники: гриби (на око), гречка (1 скл. вареної), яйце (2-3 шт.), гарбуз чи кабачок (0.5 л. натертого на терці), вівсяні пластівці (1 скл.), цибуля (2 шт.), морква, зелень ( за смаком). Але тут нема чіткого припису, треба діяти на відчуття. Також якийсь складник може більше домінувати, якщо любите саме його…

Спосіб приготування: Відварити гриби і гречку. До цього додати сирі яйця. Відтак запарені пластівці та гарбуз. Опісля додати натерту і зісмажену цибулю з морквою, зелень. Тоді бритванку застелити папером і викласти на неї “фарш”. Перед випіканням необхідно зачекати, щоб майбутній пиріг набряк. Випікати недовго, щоб зарумяніло! Ну а далі їсти…

Зазначимо, що гриби владика Володимир збирає особисто у лісах Бойківщини.

Останні новини

МЕДІАЦІЯ В ОБЛИЧЧЯХ: ВІДКРИТА ПОДІЯ З ВИПУСКНИКОМ ПРОГРАМИ "БІЗНЕС-МЕДІАТОР" Український центр медіації (УЦМ) анонсує серію відкритих подій із...
29 червня, за підтримки Союзу Українок Америки (СУА) UNWLA - Ukrainian National Women's League of America, Inc. розпочали...
У середу, 2 липня 2025 року, в Апостольському палаці у Ватикані Святіший Отець Лев XIV прийняв на аудієнції...
18 червня 2025 року у Львівському Національному університеті ім. Івана Франка відбулося вручення о. Андрію Грицайку, священнику Львівської...
Патріарша комісія УГКЦ у справах євангелізації підготувала «Слово благовісника» — спеціалізований ресурс, створений для підтримки священників у їхній...