Митрополит Ігор: «Хай Пресвята Богородиця покриє нас своїм омофором, береже нас від усякого зла і благословить закінчення цієї війни рукою свого Сина Ісуса Христа!»

Дорогі сестри і брати! У час великого свята Покрову Пресвятої Богородиці звертаймося до Діви Марії, як до своєї Матері, щоб оберігала нас від усякого зла – видимого і невидимого, духовного і фізичного.

Переживаємо нелегкі часи війни. Тож молімося до Неї і благаймо, щоб захищала наш народ і нашу землю від ворожої навали, яку терпить Україна.
Молімося за наше військо – наших воїнів і воячок, зо добровольців, за всіх, хто допомагає у тому, щоб якнайшвидше закінчилася війна – волонтерів і волонтерок. Просімо милосердя для полонених і поранених, за всіх, хто постраждав у цій війні.

Ми довіряємо Господеві Богові і просимо Пресвяту Богородицю, щоб виблагала у свого Сина, Ісуса Христа, найшвидшого завершення цієї кривавої війни.

Постійно просімо Бога про завершення війни, бо людям самотужки це зробити неможливо. Хай Пресвята Богородиця покриє нас своїм омофором, береже нас від усякого зла і благословить закінчення цієї війни рукою свого Сина Ісуса Христа!

Останні новини

У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...
У п’ятницю, 26 квітня 2024 року, єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир у співслужінні духовенства різних християнських конфесій звершив...
24 квітня 2024 року єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир разом з капеланами освятив центр психо-соціальної реабілітації при спеціалізованому...
У рамках проведення Великопосної екосоціальної ініціативи «Екологічне навернення для порятунку створіння» відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії...
Упродовж трьох днів ― 26 квітня, 30 квітня та 1 травня ― прозвучить пасійний твір Йозефа Гайдна «Сім...