Паломництво святинями Італії до святого Йосафата З нагоди 400-річчя мучеництва святого Йосафата разом з Блаженнішим Святославом

2023 рік – ювілейний рік 400-річчя мученицької смерті священномученика Йосафата.

У ВАРТІСТЬ (325 євро) ВХОДЯТЬ СНІДАНКИ ТА ВЕЧЕРІ ЗГІДНО ПРОГРАМИ!

Контактний номер телефону: +380673234901

Недаремно Рим називають Вічним містом. Адже історія столиці Італії розпочалась 2,7 тис. років тому. А місто досі залишається по-особливому прекрасним. Навкруги вимальовуються живі колажі з базилік, фортець, фонтанів, площ, ринків… Дорогою заїдемо у Венецію, Асиж та Падую. Міста, залиті історичним ароматом християнської культури та просякнуті досвідом пережиття Христової віри. Духовне паломництво збагатиться щоденними Літургіями, молитвами біля чудотворних ікон та мощей святих у відомих храмах Європи.

В дорозі до Вічного Міста – Рима ми зупинимось у одному з наймальовничіших та найунікальніших міст світу, у Венеції.

1 день:

Виїзд зі Львова. Нічний переїзд до Венеції.

2 день:

Прибуття до Венеції. Божественна Літургія. Екскурсія містом.

Це казкове місто на воді, яке зручно розкинулося на більш ніж сотні острівців, пов’язаних між собою численними мостами, – справжній рай для романтиків.

Тут ви зможете пройтися вузькими вуличками, покататися на елегантній гондолі, насолодитися яскравим заходом сонця на березі Венеціанської лагуни. І крім усього, куди б ви не попрямували до Венеції, ваше око невпинно радуватимуть будівлі та палаци епохи Ренесансу.

Наш день розпочнеться з ранкової прогулянки її вузькими та заплутаними вуличками. Розпочнемо екскурсію на площі Сан-Марко, побачимо Палац дожів та найвідоміший міст Венеції, міст Ріальто, Базиліку Святого Марка. Помолимося біля мощей апостола Марка.

Те, що ми не зможемо побачити під час піших прогулянок, ми побачимо, пливучи водяним трамваєм по Великому Каналу, яким ми повернемось до нашого автобуса.

Переїзд та поселення в готель біля Риму. Вечеря. Ночівля в готелі.

3 день:

Божественна Літургія. Сніданок. Екскурсія Ватиканом.

Ватикан розташований всередині Італійської столиці і є найменшою державою світу, площею лише 44 га. Щорічно її відвідує близько 5 млн туристів, а населення нараховує якихось 799 осіб (за даними на 2019 рік). Уся територія Ватикану знаходиться під охороною ЮНЕСКО, і це одна з характерних рис, яка робить цю державу особливою для паломників, адже це серце Католицької Церкви!

Ми відвідаємо Базиліку Св. Петра, замок Св. Ангела (ззовні), одну з найгарніших площ Рима, – площу Навона, античний храм всіх богів Пантеон, найвеличніший фонтан Рима, Фонтан ді Треві.

Вечеря. Ночівля в готелі біля Риму.

4 день:

Сніданок. Архиєрейська Божественна Літургія в соборі святого Петра яку очолить Блаженніший Святослав разом із духовенством та мирянами УГКЦ.

Екскурсія Римом

Рим, безсумнівно, є одним із найкрасивіших міст світу, який характеризується численними пам’ятниками та місцями, які відзначили історію цієї прекрасної країни.

Протягом екскурсії ми відвідаємо Базиліку Св.Павла (за мурами) Базиліку Святого Івана на Лятерані та Колізей (зовні).

Переїзд до Асижу. Вечеря. Ночівля в готелі.

5 день:

Божественна Літургія. Сніданок. Екскурсія Асижем.

Асиж – це місто, краса і спокій якого торкаються глибини душі кожного паломника. Дорогою до Асижу ми ознайомимось з життям двох його найвідоміших дітей Св. Франциска та Св. Клари.

В цей день ми відвідаємо чотири церкви Асижу, Базиліку Св. Марії та Ангелів, з якою пов’язане одне з найбільших чуд в житті св. Франциска, церкву Св. Дам’яна, яку Франциск відбудував своїми руками, Базиліку Св. Франциска, де спочивають мощі святого та Базиліку Св. Клари

Переїзд на ночівлю до готелю в Падуї.

6 день:

Божественна Літургія. Сніданок.

Падуя є одним з найстаріших міст північної Італії неподалік Венеції. За легендою Падуя була заснована у 12 ст. до н. е. Протягом історії Падуя була важливим культурним центром Італії, тут знаходиться один із найстаріших італійських університетів. Покровителем Падуї є Св. Антоній, помолитись його мощам приїжджають паломники зі всього світу.

Екскурсія містом, вільний час, нічний переїзд до Львова.

7 день:

Повернення до Львова.

У вартість поїздки входить: 4 ночівлі в готелях, 4 сніданки, 3 вечері, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, базове медичне страхування.

У вартість поїздки не входить: можливе поселення в одномісному номері за додаткову оплату; приватні витрати.

Обов’язкова оплата – “екскурсійний пакет” (55 євро):

екскурсії Венецією, Ватиканом, Римом, Асижем, Падуєю;

кораблик у Венеції;

витрати на міський транспорт в часі екскурсій;
оплата за в’їзд у міста згідно програми;
туристичний збір (city-tax).

24-25 червня 2017 року відбулося національне паломництво до Риму з нагоди вшанування ювілею 150-річчя канонізації українського святого священномученика Йосафата Кунцевича.

Паломництво очолив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Останні новини

Наречені прослухали два предмети - Біоетика і Відповідальне Батьківство і Материнство. Повідомив о. Михайло Пазиняк, Референт архиєпархії у...
З благословення Владики Ігоря Возьняка, Архиєпископа Митрополита Львівського, 28-29 липня 2024 року відбудуться молитовні заходи з нагоди 159...
На праведне життя св. Анни вдивляється сьогодні наш співбрат Ростислав, приймаючи дияконське рукоположення. Через свою посвяту людина не...
24 липня 2024 року у Львові, біля будівлі Львівської ОВА, відбулися урочистості з нагоди відкриття ігор Олімпіади –...
Сьогодні стаємо свідками дияконського рукоположення нашого співбрата Михайла. День рукоположення є великим святом, а потім приходять будні, коли...