У храмах Львова молитимуться перед іконою Матері Божої Неустанної Помочі

-
Post font size
+


У першу неділю липня, Львівська Архиєпархія в особливий молитовний спосіб вшановує загальноцерковне свято Матері Божої Неустанної Помочі (МБНП).
З цієї нагоди у храмах Львова розпочинається виставлення та почитання ікони Матері Божої.

Архикатедральний Собор св. Юрія:

З 𝟯 по 11 липня 𝟮𝟬𝟮𝟯 р.Б. включно, на подвір’ї біля храму, відбуватиметься ДЕВ’ЯТИДЕННЕ МОЛІННЯ до Пресвятої Богородиці перед іконою Матері Божої Неустанної Помочі. Протягом девʼяти днів після вечірніх Богослужень звершуватиметься Акафіст до Пресвятої Богородиці.

    Храм св. Анни (вул. Городоцька 32):

З неділі по середу, 2-5 липня, – 18:00 – Божественна Літургія, а відтак Молебень до Матері Божої Неустанної Помочі.
У четвер, 6 липня, – 18:00 – Божественна Літургія, Молебень до Матері Божої Неустанної Помочі, а відтак Вечірня з Литією.
У п’ятницю, 7 липня (Різдво Івана Хрестителя), – 18:00 – Божественна Літургія, а відтак Молебень до Матері Божої Неустанної Помочі.
У суботу, 8 липня, – 18:00 – Велика Вечірня, Молебень до Матері Божої Неустанної Помочі.
У неділю, 9 липня, – 18:00 – (завершення дев’ятиденного моління) – Божественна Літургія, а відтак Молебень до Матері Божої Неустанної Помочі.

Декрет Глави УГКЦ
«Зважаючи на поширення серед наших вірних культу Матері Божої Неустанної Помочі, з урахуванням норми канону 40, § 1 Кодексу канонів Східних Церков (ККСЦ), Синод Єпископів УГКЦ, що відбувся в престольному граді Львові 3–12 вересня 2017 року Божого, відповідно до припису кан. 880, § 2 ККСЦ, установив свято Матері Божої Неустанної Помочі (н. 7). Ми, владою нам даною, відповідно до норми кан. 112 ККСЦ, задля духовного блага наших вірних проголошуємо свято Матері Божої Неустанної Помочі і постановляємо його святкування в першу неділю липня», — мовиться у Декреті Глави УГКЦ.

Останні новини

ПОСТАНОВИ Дев’яносто сьомої сесії Архиєрейського Синоду УГКЦ в Україні, 15–16 травня 2024 року Божого, Зарваниця 1. Задля покращення...
Пустіть дітей! Не бороніть їм приходити до Мене, бо таких Царство Небесне (Мт. 19, 14). Дорогі освітяни! За...
Запрошуємо до посиленої ЦІЛОДОБОВОЇ 40-годинної молитви на вервиці, яка є потужною. духовною зброєю для НАВЕРНЕННЯ ГРІШНИКІВ, МИРУ У...
Головною метою було напрацювання двох документів: Звернення IV З’їзду мирян Української Греко-Католицької Церкви до всіх християн і людей...
Ректор Львівської духовної семінарії Святого Духа отець Ігор Бойко розповідає про нещодавню зустріч ректорів греко-католицьких семінарій, про теперішніх...