В Архикатедральному Соборі святого Юрія впродовж Великого посту служать молебні перед копією Єрусалимської ікони Пресвятої Богородиці

-
Post font size
+

Адміністрація Архикатедрального Собору святого Юрія пригадує, що в храмі виставлено для почитання копію Єрусалимської ікони Пресвятої Богородиці. Впродовж Великого посту в Соборі служитимуть Молебень до Пресвятої Богородиці о 𝟭𝟬-й годині в усі дні, крім вівторка.

«Молімося до Пресвятої Богородиці у наміренні ЗА НАШУ ПЕРЕМОГУ НАД ВОРОГАМИ, ЗА МИР В УКРАЇНІ; за українських воїнів, які захищають нашу Батьківщину; молімося за мужніх Захисників Бахмута, щоб Господь Бог зміцнював їхні відвагу й мужність та охороняв від ворогів; за всіх тих, які перебувають у зоні активних воєнних дій; молімося за волонтерів, поранених; переселенців, біженців; молімося за тих, які втратили рідних, помешкання, майно; за усіх, хто потребує нашої молитви», ― закликає адміністрація Собору.

Просімо у Господа Бога за посередництвом Божої Матері миру для нашої Батьківщини України, для українських родин та людських душ.

Богородице Діво, радуйся, благодатна Маріє, Господь з Тобою. Благословенна Ти між жінками і благословенний плід лона Твого, бо Ти породила Христа Спаса, Ізбавителя душ наших.

Достойно є воістину величати блаженною Тебе, Богородицю, присноблаженну, і пренепорочну, і Матір Бога нашого. Чеснішу від херувимів і незрівнянно славнішу від серафимів, що без зотління Бога Слово породила, сущу Богородицю, Тебе величаємо.

Преславна Приснодіво Богородице, прийми молитви наші і донеси їх Синові Твоєму і Богові нашому, щоб спас задля Тебе душі наші.

Пресвята Діво Маріє, Богородице премилосердна, радуйся і спаси тих, що на Тебе уповають.

Пресвятая Богородице, спаси нас!

Останні новини

Що є важливим у моєму християнстві? Щоб ми розуміли у цю Великодню ніч, що Бог завжди робить крок...
Дорогі в Христі браття і сестри! У цей світлий день перемоги життя над смертю, добра над злом, правди...
Преосвященним і боголюбивим владикам, всесвітлим та всечесним отцям, високопреподобним і преподобним отцям, ченцям та черницям, дорогим та достойним...
У Страсну п'ятницю в Архикатедральному Соборі святого Юрія Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор у співслужінні з Єпископом-помічником Володимиром...
Церква ввійшла в так зване «Пасхальне Тридення», яке у богослужбовій літургійній традиції починається у Великий Четвер і закінчується...