«Велике розлучення» Клайва Льюїса з’явилася в аудіоформаті

-
Post font size
+

Книгу відомого англійського письменника Клайва Стейплза Льюїса «Велике розлучення» називають маленькою книжкою про велику безмежність. Вона заторкує різні аспекти наших уявлень про те, що буде з нами «там», по той бік життя.

Аудіокнигу представила Комісія у Справах Молоді Львівської Архиєпархії.

«Велике розлучення» ― книжка про позасмертний світ. Герої вже вийшли за межі земної кулі й тепер перебувають у просторі вічності. Там вони приймають свій вибір, змагаються з гріхами (які чомусь перестають бути гріхами в нашому розумінні слова) або заперечують чесноти (які там перетворюються на еквівалент радості).

Головна ідея твору ― Радість. Автор протиставляє її мізерному злу та пеклу. Земні прагнення ніщо у порівнянні із радістю. Письменник відкриває нам те християнство, яке часто ховається за картиною обрядів чи традицій. Те, про що забувають розповісти в церкві і що навчилися не зауважувати в Святому Письмі.

«Пекло менше, аніж земний камінець, менше, ніж один атом цього світу, Справжнього Світу. Глянь на метелика в нашому, істинному світі. Якби він проковтнув усе Пекло, він би і не зауважив».

[Права на озвучку узгоджено з видавництвом «Свічадо», в особі директора ― Богдана Трояновського.

Записано на студії: «Ледащо продакшн».

Текст читав: Дмитро Дячук.

Звукорежисер: Павло Чуприна.

Останні новини

Новий переклад Божественної Літургії — це не про комфорт, це про істинність та правильність, це про повагу до...
"ГОСПОДЬ БЛИЗЬКО. У цей непростий час, який переживаємо, Він ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед...
У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....