Інститут Родини та Подружнього Життя УКУ запрошує жінок на онлайн-курси

-
Post font size
+

Інститут Родини та Подружнього Життя УКУ запрошує жінок на онлайн-курси «Турбота про себе під час війни» та Навчальний курс із МРП для користувачів «Пізнати свою плідність».

Організатори заходу переконані: щоб дбати про інших, треба спершу подбати про себе. Тож курс «Турбота про себе під час війни» ― відеолекції, навчальні матеріяли та тести про фізичне й психічне здоров’я, інформаційну гігієну, духовність ― допоможе в цьому.

Переглядати записи та виконувати завдання можна в будь-який зручний час із 15 вересня по 15 листопада 2022 р.Б. на платформі Open UCU.

Оплата за курс: 550 грн.

Викладачі: Олеся Кука, Валентина Савчак, Христина Піган, Олеся Криськів, Анна Квасюк, о. д-н Михайло Квасюк, Ірина Волощак.

Щоб доєднатися до курсу:

1. Зареєструйтеся на платформі Відкриті курси УКУ (https://open.ucu.edu.ua)

2. Напишіть лист-зголошення на електронну скриньку family_institute@ucu.edu.ua з інформацією про реєстрацію (П.І.Б. та e-mail, які вказали у реєстрації «Відкритих курсів УКУ»)

3. У відповідь ми надішлемо реквізити для оплати. Просимо оплатити, зберегти квитанцію та надіслати її нам.

4. Після отримання квитанції ми відкриємо Вам доступ до навчальних матеріялів, який матимете до 15 листопада 2022 р.

На навчальний курс із МРП «Пізнати свою плідність», який проходить в онлайн-форматі від 4 жовтня до 4 листопада 2022 р.Б.

Курс передбачає з 20 вебінарів (Zoom), 12 відеолекцій у записі та завдань для перевірки засвоєних знань і навичок.
Вебінари проводитимемо у вівторок та п’ятницю з 19:00 по 21:00 (за Києвом).

Оплата за навчання: 2 600 грн з особи. Ціна зі знижкою для студентів: 2 000 грн.

Реєструйтеся за посиланням ТУТ.

Останні новини

Дорогі в Христі браття і сестри! У цей світлий день перемоги життя над смертю, добра над злом, правди...
Преосвященним і боголюбивим владикам, всесвітлим та всечесним отцям, високопреподобним і преподобним отцям, ченцям та черницям, дорогим та достойним...
У Страсну п'ятницю в Архикатедральному Соборі святого Юрія Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор у співслужінні з Єпископом-помічником Володимиром...
Церква ввійшла в так зване «Пасхальне Тридення», яке у богослужбовій літургійній традиції починається у Великий Четвер і закінчується...
У Велику середу, 1 травня 2024 року, у відпустовому центрі Львівської архиєпархії – «Страдч», за участі єпископа-помічника Львівської...