Львівську Архиєпархію відвідала представниця “Реновабісу” Тереза Ґрабінґер

-
Post font size
+

Сьогодні, у понеділок 3 жовтня 2022 року, до Львівської Архиєпархії з робочим візитом завітала відповідальна за проекти “Реновабісу” в Україні Тереза Ґрабінґер.

В межах свого першого робочого візиту представниця “Реновабісу” зустрілася з Архиєпископом та Митрополитом Львівським владикою Ігорем, єпископом-помічником владикою Володимиром, провела робочу зустріч з працівниками бухгалтерії, економату та канцелярії Курії, а також відвідала Львівську Архиєпархію.

Терезою Ґрабінґер відповідальна за співпрацю з Україною від червня 2022 року, сьогодні звершує свій перший робочий візит до Львова. Під час робочої зустрічі працівниця “Реновабісу” поінформувала працівників Курії про специфіку співпраці з цією благодійною організацією, а також назвала основні пріоритети Реновабісу.

Сторони обговорили методи співпраці та комунікації між Архиєпархією та Реновабісом.

Митрополит Ігор в свою чергу розповів про пріоритети розвитку Архиєпархії, а також висловив вдячність цій благодійній організації за плідні роки співпраці з Церквою в Україні.
Опісля зустрічі працівниці “Реновабісу” провели екскурсію Львівською Архиєпархвєю.

Насамперед вона відвідала Архикатедральний собор святого Юра, відтак Гуманітарний центр, приміщення майбутнього освітнього центру та кав’ярні при архиєпархії, робочі приміщення курії, швейну майстерню та церковну крамницю, а також Митрополичі сади.

Відтак делегація вирушила до «Дому Милосердя» Центру Опіки Сиріт, де Голова місії о. Роман Прокопець провів екскурсію будинком, розповів його історію, етапи розвитку та представив плани на майбутнє.
Представив вимушених переселенців зі Запоріжжя, які зараз проживають у домі.

Опісля відвідали Реколекційно-відпочинковий центр «Світлиця», в якому економ архиєпархії о. Володимир Ольшанецький провів екскурсію будовою нової частини центру, а також показав діючі приміщення реколекційного центру, в якому часто проводиться Синод єпископів УГКЦ.

Останні новини

Упродовж трьох днів ― 26 квітня, 30 квітня та 1 травня ― прозвучить пасійний твір Йозефа Гайдна «Сім...
У Львові Центр гідності дитини Українського католицького університету 18-21 квітня презентував проєкт «SAFEGUARDING. Безпека дитини в середовищі церкви»,...
Сьогодні на 74-му році життя упокоївся у Бозі митрофорний протоієрей Роман Мірчук, колишній віце-ректор Семінарії у Рудно. Тіло...
23 квітня 2024 року, у львівському національному драматичному театрі ім. Марії Заньковецької відбулася містерія непокори, вистава «Голгофа» тернопільського...
Із благословення Архиєпископа і Митрополита Львівського Ігоря та на прохання Керівника Центру розвитку фізичної культури і спорту Львівської...