І рибальський турнір для духовенства Львівської Архиєпархії УГКЦ

-
Post font size
+

І рибальський турнір для духовенства Львівської Архиєпархії УГКЦ
25-26 серпня 2021 року
озеро Бердихів
(до участі запрошуються єпископи, священники, диякони, монахи та монахині Львівської Архиєпархії УГКЦ)

Правила та умови участі у турнірі:

1. Турнір відбуватиметься у формі фестивалю (дозволяється використовувати усі типи вудилищ, окрім спінінга). Також дозволяється перебування у секторі осіб, які не беруть участі у турнірі (дружина, діти). Про присутність цих осіб також слід вказати при реєстрації. За не учасників турніру внесок не сплачується.
2. На одного члена команди дозволяється два вудилища, кожне з яких будь-якого типу (окрім спініга) з одним гачком кожне.
3. До участі у турнірі допускаються команди (вітається назва команди) із двох осіб, які попередньо зареєструвалися та сплатили внесок за участь у турнірі. Останній день реєстрації – 15 серпня 2021 року.
4. Внесок за участь у турнірі – 500 гривень з команди – сплачується при реєстрації.
5. У разі відмови від участі слід попередити організаторів завчасу. Внесок у такому випадку не повертається.
6. Турнір розпочнеться 25 серпня 2021 року Божественною Літургією у храмі Собору Пресвятої Богородиці та обручника Йосифа у с. Прилбичі о 9:00. Безпосередня реєстрація учасників, жеребкування секторів лову та початок риболовлі розпочнеться на озері Бердихів об 11:00.
7. О 12:00 реєстрація закривається. Хто запізнився, до участі у турнірі допущений не буде.
8. Завершується турнір 26 серпня об 11:00 закриттям риболовлі та турнірних таблиць, 12:00 – підсумком результатів та нагородженням переможців (нагородження проводиться тільки у одній категорії. Якщо команда перемогла у кількох номінаціях, то вибирає одну. За іншу нагороду отримує наступна за місцем команда).
9. Оцінювання проводитиметься у трьох категоріях: 1) найбільша маса виловленої риби (оцінюється по трьох найбільших спійманих рибинах. До заліку береться короп та білий амур). Зважування проводиться за участі представників команди сусідніх секторів, та вноситься у табель, який видаватиметься при реєстрації (прохання подбати за ваги); 2) Найбільша спіймана риба (оцінювання на цих же ж умовах, що у першій категорії); 3) найбільша кількість спійманих рибин. (Оцінюється за участі представників команд сусідніх секторів на 11:00 26.08 та вноситься як останній запис у табель змагань. До заліку береться будь яка виловлена риба, окрім коропа та білого амура).
10. Нагородження проводиться за перше місце у кожній категорії
11. Для реєстрації та у разі виникнення питань звертатися за тел. 0679099499 (свящ. Василь Урбанович)

Останні новини

У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....
Цими вихідними, 12-14 квітня, у Зарваниці зібрані духівники, координатори, голови осередків молодіжного руху нашої Церкви «Українська молодь —...
В нинішній день стаємо учасниками священичого рукоположення нашого співбрата Ореста, який також перейшов різні етапи сходження в цей...