У Брюховичах відбувся тренінг духовно-психологічного супроводу сімей у кризі

-
Post font size
+

19 червня 2021 року відбувся черговий – дев’ятий – одноденний тренінг ДПСС (духовно- психологічний супровід сімей у кризі), який організовує Референтура родини, мігрантів і іммігрантів Львівської Архиєпархії для родин. Зустріч відбулася в Реколекційно-відпочинковому Центрі “Світлиця” в Брюховичах.

У першій половині тренінгу о. д-р Франциск (Шиделко) ЧСВВ, розповів, як правильно вести розмову і як “активно слухати”. Навів приклад духовної розмови з Євангелія від Луки (24,13-35) – це дорога в Емаус, де Ісус слухає учнів і терпеливо вияснює їм Божий план.

В другій частині тренінгу психотерапевт Орися Пазиняк провела практичні заняття на тему: Праця, залежності, співзалежності і трудоголізм.

Завершася одноденна зустріч Божественною Літургією, яку звершив о. Михайло Пазиняк. Відтак учасники програми з Божим благословенням пішли на літні канікули.

Програма ДПСС буде продовжена з вересня, ласкаво запрошуємо до участі в програмі сім’ї, які шукають глибшого порозуміння між собою, і праці над собою.
Телефон для запису: 0976589774 о.Михайло.

Повідомив о. Михайло Пазиняк, референт у справах родини і мігрантів та іммігрантів Львівської Архиєпархії

Останні новини

Новий переклад Божественної Літургії — це не про комфорт, це про істинність та правильність, це про повагу до...
"ГОСПОДЬ БЛИЗЬКО. У цей непростий час, який переживаємо, Він ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед...
У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....