Митроф. прот. Роман Кравчик привітав Преосвященного Володимира з ювілеєм хіротонії

-
Post font size
+

Сьогодні дякуємо Богові, що є разом з Вами. Дякуємо за наші спільні молитви і бажаємо Вам гарного подальшого єпископського служіння для розвитку нашої Церкви і нашого народу. Нехай предвічний Бог, який покликав Вас до такого обов’язку, нагороджує Вас здоров’ям і всіма потрібними ласками на Многії і благії літа. Цими словами адміністратор Архикатедрального собору св. Юра митрофорний протоієрей Роман Кравчик привітав владику Володимира з ювілеєм Архиєрейського рукоположення від імені духовенства та вірних.

З нагоди 5-ої річниці Архиєрейського рукоположення, на свято Благовіщення, єпископ-помічник Львівської Архиєпархії Преосвященний Володимир очолив Архиєрейську Літургію в Архикатедральному соборі св. Юра.

Вітаючи вірних з празником Благовіщення, Преосвященний Володимир привітав адміністратора Архикатедрального собору митрофорного протоієрея Романа Кравчика з 30-літтям священничого рукоположення. З цієї нагоди Архиєрей вручив священнику вітальну митрополичу грамоту.

В свою чергу настоятель Архикатедрального собору звернувся до владики Володимира з вітальними словами з нагоди п’ятиліття його Архиєрейського рукоположення.

“П’ять років тому Господь покликав Вас до особливого служіння. Ми дякуємо Богові, що є разом з Вами. Дякуємо за наші спільні молитви і бажаємо Вам гарного подальшого єпископського служіння для розвитку нашої Церкви і нашого народу. Нехай предвічний Бог, який покликав Вас до такого обов’язку, нагороджує Вас здоров’ям і всіма потрібними ласками на Многії і благії літа!”, – побажав митр. прот. Роман Кравчик.

Останні новини

Новий переклад Божественної Літургії — це не про комфорт, це про істинність та правильність, це про повагу до...
"ГОСПОДЬ БЛИЗЬКО. У цей непростий час, який переживаємо, Він ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед...
У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....