Книжка, яка допоможе розповісти малюкам про Воскресіння

-
Post font size
+

Напевно, не раз перед батьками-християнами постає питання: “Як передати дітям свою віру?” Як переповісти важливі, але непрості християнські істини? Звісно, насамперед прикладом свого життя. Але книговидавці і мультиплікатори також вигадали вже безліч помічних способів розказати дітям величну історію Спасіння. З цією ж метою нещодавно видавництво “Свічадо” видало книжку “Ісус воскрес для мене”. Це картонне видання для наймолодших — від 3 до 7 років. Тут доступно і за допомогою сучасних малюнків розказано про воскресіння Ісуса Христа і чому Він помер за нас, проте переміг смерть.

Очевидно, Ісусові важко “конкурувати” з відомими мультиплікаційними персонажами, наприклад, зі свинкою Пеппою чи Суперменом. І не треба, адже багато мультфільмів несуть добрі ідеї про загальнолюдські цінності. Проте батьки-християни хочуть познайомити своїх дітей із Найважливішою Постаттю — Ісусом Христом. І це в їхніх силах, адже саме від них залежить, які книжки і мультики оберуть їхні малі діти.

Отож книжка “Ісус воскрес для мене” може стати доброю ідеєю для сімейних читань під час Великого посту. І тоді разом із азартом фарбування яєць та випікання паски всій сім’ї додасться і та глибока радість — зустріч з Воскреслим Ісусом.

Останні новини

Новий переклад Божественної Літургії — це не про комфорт, це про істинність та правильність, це про повагу до...
"ГОСПОДЬ БЛИЗЬКО. У цей непростий час, який переживаємо, Він ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед...
У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....