Новий етап розвитку душпастирства молоді Львівської Архиєпархії

-
Post font size
+

2 березня 2021 року повідомлено, що о. Степан Мишковський завершує уряд Голови Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії у зв’язку із закінченням визначеного часу, а новим Головою Комісії терміном на три роки іменований о. Володимир Битюга.

Діяльність Комісії у справах молоді спрямована на всебічний розвиток молодіжних спільнот Церкви. За час перебування в уряді Голови о. Степана Мишковського Комісія долучилася до організації багатьох заходів для молоді – молитовних зустрічей, концертів духовної музики та фестивалів, реколекцій, паломництв, оновлення програми літніх таборів тощо.

Традиційним став “Кубок радості” – гумористичний конкурс, у якому беруть участь команди багатьох молодіжних спільнот Львівської Архиєпархії, цьогоріч проведений уже втретє.

15 січня цього року відбулася онлайн-презентація посібників «Сила сім’ї» та «Супровід молоді 2020-2021: «Про що говорити з молоддю?»», розроблених Комісією у справах молоді ЛА УГКЦ на основі енциклік Папи Франциска. Цей проєкт реалізовано як інструмент формації молодіжних спільнот і об’єднання їх довкола єдиної теми. Він покликаний допомогти душпастирям молоді в розширенні та урізноманітненні їхньої діяльності.

Напрацювання о. Степана Мишковського і Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ – це вагомий внесок у програму душпастирства молоді, що є однією з найактуальніших тем у нинішньому житті Церкви.

Стежте за новинами молодіжного душпастирства на фейсбук-сторінці Комісії у справах молоді ЛА УГКЦ

Останні новини

Минув другий день Страсного тижня, який веде нас до найбільшого християнського свята ― Воскресіння Господнього. Доктор богослов’я, отець...
У неділю, 28 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, за участі єпископа-помічника Львівської...
Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...
Квітна неділя Флп 4,4-9; Ів 12,1-18. Собор святого Юрія, Львів 28.04.2024. Святий апостол Павло звертався до филип’ян, щоб...
У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...