У Львові освятили площу Святої Софії Премудрості Божої

-
Post font size
+

Територія студмістечка Українського Католицького Університету у Львові, що біля Стрийського парку, тепер має назву площа Святої Софії Премудрості Божої. 23 червня 2021 року після загальноуніверситетської Літургії у храмі Святої Софії-Премудрості Божої, яку очолив Преосвященний владика Борис, Архиєпископ і Митрополит Філадельфійський, освятили площу з нагоди її перейменування. На подію завітав міський голова Львова Андрій Садовий.

Подію приурочили 20-літтю візиту до Львова святого Папи Івана Павла ІІ та випускних урочистостей і посвяти нового Колегіуму УКУ.

Відтак, після освячення площі, у холі Центру Шептицького відкрили фотовиставку Інституту історії Церкви, присвячену 20-й річниці паломництва святого Івана Павла ІІ в Україну.

Джерело: Львівська міська рада

Останні новини

Сьогоднішня неділя вчить нас і заохочує плекати надію та довіру до Бога. Тоді можемо впевнено йти в майбутнє,...
Квітна неділя Флп 4,4-9; Ів 12,1-18. Собор святого Юрія, Львів 28.04.2024. Святий апостол Павло звертався до филип’ян, щоб...
У Лазареву суботу, 27 квітня 2024 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла владика Володимир у...
Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною...
У п’ятницю шостого тижня Святої Чотиридесятниці ми завершуємо Великий Піст і крок за крок за кроком наближаємося до...