SVOYA music презентує трек, який пробуджує впевненість у сьогоденні

-
Post font size
+

В українському музичному просторі важливе місце займає музика, яка проникає в душу. Саме такою є премʼєра пісні «Джерело надії», реліз якої відбудеться 13 червня від авторки найщирішого проєкту в українському музичному просторі «SVOYA music» Марічки Боднар.

Час в Україні зараз такий, що народ особливо сильно потребує натхнення, віри та духовної стабільності. Пісня «Джерело надії» дарує слухачу відчуття любові, радості, впевненості у сьогоденні та у світлому майбутньому.

«Сингл «Джерело надії» — це перший трек із нового альбому, над яким ми зараз працюємо, – ділиться Марічка Боднар. – Альбом буде присвячений прославі нашого Творця, силі та незламності української нації, а також твердій вірі у світле та мирне майбутнє!».

Вокалістка додає, що Восресіння Христове, яке оспіване в новій пісні, символізує продовження життя. Те, що воно триває і християни здатні перейти через усі негаразди із щирим серцем та молитвою до Бога.

Разом з піснею команда «SVOYA music» презентує також відео кліп.

Особливим у музичному відео є те, що до його створення були залучені діти – танцювальний колектив «Браво» с. Давидів, що на Львівщині. Додамо, що у кліпі також танцює донечка співачки. Діти, як символ сили та майбутнього нації, своїм танцем передають незламність та впевненість у перемозі України.

«Цим відео я хотіла показати легкість та чистоту християнських цінностей. Джерело надії та Божого благословення через сонячні промені кожного дня наповнюють нас і дарують життя»

Кліп відзнято на території Парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ – відомої святині м. Львова, яку в 2001 році відвідав святий Іван Павло ІІ. Оператор та режисер кліпу Ігор Пилипчак.

Варто памʼятати, що у цій війні ми не самі, а рука Всевишнього підтримує нас навіть тоді, коли ми цього не помічаємо. І завдяки цьому нашій нації не загрожує жоден ворог, бо з вірою в серці ми його здолаємо.

Слова до пісні написала поетеса Христина Кошулап. Аранжування та мастеринг створив учасник проекту «SVOYA music» — талановитий Маркіян Миколик.

Нагадаємо, проект «SVOYA music» був заснований Марічкою Боднар у серпні 2020 року, який у лютому 2023 року презентував свій перший студійний альбом «Молитва нескорених».

У березні 2023 року гурт переміг у Всеукраїнському конкурсі «Ше.пісня 2023» у номінації «Гурти». В 2024 році солістка гурту стала лауреатом Міжнародного конкурсу Квітки Цісик.

Команда «SVOYA music» гідно тримає культурний фронт – багато волонтерить, виступає з благодійними концертами для військових і не тільки, підтримує та окрилює музикою українців.

Послухати пісню

Останні новини

Святий Дух також діє серед вас - так яскраво і переконливо в цей час страждань. Я вже бачив...
24 червня в Українському католицькому університеті відбулася презентація книги «Жити переможно: школа Патріарха Йосифа Сліпого». Це книга спогадів...
В українському музичному просторі важливе місце займає музика, яка проникає в душу. Саме такою є премʼєра пісні «Джерело...
Бюро УГКЦ з питань екології видало чергову екоказку під назвою «Світлячок і Вітрячок» для плекання екологічної свідомості дітей...
Нові дзвони Новояворівська на дзвіниці, освячені сьогодні, зобов'язують нас остерігатися небезпечних голосів зневіри та всіх отруйних голосів ідеологій...