Владика Володимир освятив автомобіль швидкої допомоги для Шпиталю Шептицького

-
Post font size
+

У суботу, 10 грудня, владика Володимир здійснив Чин освячення автомобіля швидкої допомоги для Шпиталю Шептицького, переданого благодійниками з Ганновера, Німеччини.

«Ось ми освятили цей автомобіль. У молитві ми вже згадували за всіх тих, хто буде в ньому подорожувати, кому він буде служити», – сказав архиєрей.
Єпископ-помічник Львівської архиєпархії подякував всім добродіям, які спричинилися до того, що сьогодні цей автомобіль швидкої є у Львові.

«Так перемагає добро в світі. Можна багато говорити, складати різні стратегії. Але можна зробити щось конкретно. У Бога немає рук, ми є Його руками в цьому світі», – наголосив владика Володимир.

Директор Шпиталю о. Андрій Логін розповів благодійникам про програму мобільної медицини, яку відкрили у Шпиталі Шептицького.

«Ця програма діє для людей, які довший час були позбавлені опіки. Саме для них цей автомобіль буде дуже помічним. Дякую пароху з Ганновера о. Роману Максимціву, добродіям і клініці партнеру», – зазначив о. Андрій Логін.

Відтак відбувся момент урочистої передачі ключів і документів від нової швидкої допомоги від добродіїв з Ганновера у руки директора Шпиталю о. Андрія Логіна.

Останні новини

Інструкція щодо Причастя немовлят і дітей в УГКЦ Вказівки батькам ДУШПАСТИРСЬКІ ВКАЗІВКИ ЩОДО ПРИЧАСТЯ НЕМОВЛЯТ І МАЛИХ ДІТЕЙ...
Святий Дух також діє серед вас - так яскраво і переконливо в цей час страждань. Я вже бачив...
24 червня в Українському католицькому університеті відбулася презентація книги «Жити переможно: школа Патріарха Йосифа Сліпого». Це книга спогадів...
В українському музичному просторі важливе місце займає музика, яка проникає в душу. Саме такою є премʼєра пісні «Джерело...
Бюро УГКЦ з питань екології видало чергову екоказку під назвою «Світлячок і Вітрячок» для плекання екологічної свідомості дітей...