На парафії Христового Воскресіння у Львові відбулася Свята Місія Відкуплення

-
Post font size
+

З 20-28 листопада 2021 року у Храмі Христового Воскресіння у м. Львові тривала Свята Місія, яку провадили редемптористи і монахині Чину Святого Василія Великого. Команда місіонерів складалась з шести осіб – ієрм. Михайло (Іваняк) ЗНІ, ієрм. Мирон (Шевчук) ЗНІ, диякон Роман (Бобков) ЗНІ, брат Арсен (Чмелик) ЗНІ і сестри Катерина (Стасик) ЧСВВ та Розалія (Бурмей) ЧСВВ.

Місії розпочались із Великої Вечірні з Литією перед святом Архистратига Михаїла, під час якої отець-парох Сергій Швагла урочисто передав місіонерам ключ від храму, як символ того, що на час Місій вони духовно опікуються парафією.

Протягом цілого тижня, починаючи зі заупокійної Літургії о 7:30 і до 20:00 місіонери збагачували духовно парафіян і прихожан храму, які могли користати з місійних наук та св. Тайни Сповіді. Упродовж цього часу місіонери відвідали дві школи, ліцей і три садочки. Також були організовані зустрічі з парафіяльними спільнотами «Переображення», «Матері в молитві», «Архибратством МБНП», молодіжними організаціями, парафіяльними хорами «Серафими», «Воскресіння» і «Діти Світла», зі соціальним центром та потребуючими. Місіонери також відвідали підприємства, які знаходяться на території парафії. До працівників було промовлено слово, а також уділено благословення Місійним Хрестом.

Щоденно під час Місій у кінці дня служились різні моління: Хресна дорога, Вервиця і Чин на оздоровлення з помазанням олією бл. Миколая Чарнецького, молитви за узалежнених, подячна молитва за дар життя. Особливістю цих місій, як зазначали місіонери, було також те, що відбулася зустріч зі священниками парафії.

Місії завершились у неділю Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив єпископ-помічник Львівської Архиєпархії Володимир, з освяченням Місійного Хреста і уділенням повного відпусту.

Священники і парафіяни Храму Христового Воскресіння дякують місіонерам за те, що уділили цей час і обновили нашу парафію у передріздвяний період посту. Ми бажаємо Вам, дорогі місіонери, сили й натхнення нести Місійний Хрест всюди, де люди хочуть Йому поклонитись і прийняти Боже благословення.

Повідомив о. Тарас Напора, священник храму Воскресіння

Останні новини

26 березня 2024 року, у день святкування 10-літнього ювілею Національної Гвардії України, на Львівщині, владика Володимир разом з...
У вівторок, 26 березня 2024 р., у межах діяльності Інституту постійної формації духовенства Львівської Архиєпархії УГКЦ, відбувся навчальний...
Свято Благовіщення дарує велику науку людям, особливо молоді, щоб не боялися казати «Так» Богові. Не завжди є легко...
На свято Благовіщення Пресвятої Богородиці на парафії в селі Старе Рудно Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор звершив Архиєрейську...
Духовенство, монашество та вірні Львівської Архиєпархії щиро вітають Преосвященного владику Володимира, єпископа-помічника та Протосинкела Львівської Архиєпархії, із восьмою...