У Брюховичах відбулася дводенна робоча зустріч протопресвітерів Львівської Архиєпархії

-
Post font size
+

13-14 вересня 2021 року в Реколекційно-відпочинковому Центрі «Світлиця» в Брюховичах відбулася дводенна робоча зустріч протопресвітерів Львівської Архиєпархії, присвячена обговоренню важливих питань та викликів життя Архиєпархії.

Одним із центральних питань, яке обговорили учасники зустрічі, стало питання важливості вакцинації та відповідального ставлення до свого здоров’я, особливо актуальне в умовах пандемії COVID-19. Цю проблему розглянули в контексті тези «Тіло – храм Святого Духа», аналізуючи виклики служіння в часі пандемії та заходи, які можливо жити для збереження власного здоров’я.

Другою важливою темою зустрічі став фільм «Католицизм», який презентували о. Олег Кіндій та с. Климентія (Луків). Після перегляду фільму відбулося обговорення можливості проведення нової євангелізації дорослих членів парафій Львівської Архиєпархії. Зокрема, методичний матеріал на основі фільму є джерелом для євангелізаційних програм, що можуть реалізовуватися в парафіяльних спільнотах. Це частина проєкту «Католицизм», заснованого на однойменній праці єпископа Роберта Баррона.

Важливим елементом зборів стала спільна молитва – 14 вересня, в день початку індикту, Божественну Літургію в «Світлиці» звершив Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, у співслужінні Преосвященного владики Володимира, єпископа-помічника Львівської Архиєпархії, та присутнього тут духовенства. Митрополит також звернувся зі словом науки до учасників зустрічі.

Останні новини

Новий переклад Божественної Літургії — це не про комфорт, це про істинність та правильність, це про повагу до...
"ГОСПОДЬ БЛИЗЬКО. У цей непростий час, який переживаємо, Він ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед...
У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....