Привітання Митрополита Ігоря для наших воїнів із Днем Збройних сил України

-
Post font size
+

Митрополит і Архиєпископ Львівський з нагоди свята ― Дня Збройних сил України ― звернувся до наших воїнів:

― Сьогодні найкращі сини і дочки України борються за незалежність і свободу своєї Батьківщини. У день свята Збройних сил України, кажемо усім їм нашим безстрашним захисникам та захисницям ― Слава ЗСУ!

Дякуємо вам усім, низько схиляємо голови перед вами, молимося за вас перед престолом Всевишнього. Завжди уболіваємо, радіємо вашими успіхами і благословляємо.

Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям Слава!

Нагадуємо, у Львівській Архиєпархії піст у намірі нашого війська, в намірі того, щоб Господь допоміг людськими руками прогнати ворогів із нашої землі прийнято дотримуватися щовівторка.

Постанову цього посту для вірних Львівської Архиєпархії прийняли на Синоді Єпископів УГКЦ.

Про це владика Ігор нагадує наприкінці кожної Божественної Літургії, кажучи:

― Моліться і постіть, як хто може, просячи Бога про найшвидше завершилася війна і задля наших воїнів, які жертовно боронять нашу країну, із таким закликом звертається Митрополит і Архиєпископ Львівський до всіх вірних.― Якщо можете не їсти м’яса, утримайтеся в цей день від таких страв, хто здатен витримати на хлібі й воді ― постіть у такий спосіб, якщо ж спроможні перебути один день виключно на воді ― пийте воду… І головне ― моліться, просячи Божої опіки для збройних сил України.

Останні новини

Новий переклад Божественної Літургії — це не про комфорт, це про істинність та правильність, це про повагу до...
"ГОСПОДЬ БЛИЗЬКО. У цей непростий час, який переживаємо, Він ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед...
У п’ятницю, 12 квітня відповідальний за екологічне служіння у Львівській архієпархії о. Сергій Довба завітав на парафію свв....
З 18 по 21 квітня 2024 року у Львові, у галереї артцентру «Дзиґа», у межах міжнародного проєкту «SAFEGUARDING....
14 квітня 2024 року у Новояворівську відбулася міська хресна дорога. Очолив молитовну ходу єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир....